ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ... ΛΕΣΒΙΕΣ

 
Το έχουμε εμπεδώσει. Αρκετά. Οφείλουμε να καταδικάζουμε τα φαινόμενα της ομοφοβίας. Να μη φοβόμαστε τους όμο. Τις σχέσεις και το σεξ ανάμεσα σε άτομα του όμοιου, του ίδιου φύλου. Σ' αυτό το πνεύμα είχε κάνει πρωτοσέλιδο μια προκλητικά ''αθώα'' φωτογραφία στο ένθετο της η διάσημη γαλλική αθλητικά εφημερίδα L' Equipe. Δυο άνδρες, ερασιτέχνες μοντέλα, παριστάνουν αθλητές του πόλο και με το μαγιώ μονάχα στην πισίνα φιλιούνται στο στόμα. Τι μαλακία είναι αυτή; ''Μήνυμα'' ενάντια στην ομοφοβία. Ένα ακόμα λιθαράκι στην καμπάνια να συνηθίσει (;), να αποδέχεται κοινωνικά τον ομοφυλοφιλικό έρωτα κι αυτός που τον απεχθάνεται. 
 
Ποια είναι η γνώμη σου για τούτη την κοινωνική... προσφορά της L' Equipe; Να σου πω, αν μου επιτρέπεις, τη δική μου γνώμη. Επειδή το έχουν καραπηδήξει το πράμα. Λοιπόν.
Συχαίνομαι να βλέπω δυο άνδρες να ερωτοτροπούν. Να χαϊδεύονται, να φιλιούνται. Από την άλλη, με ανάβει σεξουαλικά η θέα δυο γυναικών με... άσεμνες χειρονομίες στη φάση των προκαταρκτικών. Κι αν τα δυο κορίτσια το συνεχίσουν, στην προσπάθεια τους να φτάσουν σε οργασμό, ε, τότε πιθανόν να με διεγείρουν... τελειωτικά. Τι, λες, να είμαι εγώ; Ομοφοβικός; 
 
Ομοφοβία. Την ταυτίζουν με ρατσισμό και φασισμό κι άλλες τέτοιες ταμπέλες. Ελληνική λέξη σύνθετη, από τις λέξεις όμοιος και φόβος. Υιοθετήθηκε παγκόσμια η λέξη ομοφοβία και εκφράζει αντίθεση, ακόμα και μέχρι τα όρια του μίσους, για τους όμο, τους gay, άνδρες και γυναίκες ομοφυλόφιλους. 
 
Ξανά μανά ρωτάω. Τι είμαι εγώ που νοιώθω αποστροφή στο σεξ ανάμεσα σε δυο άνδρες και, αντίθετα, ικανοποίηση όταν γίνεται με δυο γυναίκες; Είμαι... μισοφοβικός. Και πως χαρακτηρίζεται ο ομοφυλόφιλος άνδρας, ο οποίο; ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ αισθάνεται αηδία για το σεξ άνδρα με γυναίκα; Αυτό δεν μας το λένε. 
 
Προσθέτω ότι δεν θεωρώ φυσιολογικά, για να μην πω ότι είναι φασιστικά, όλα αυτά με τις ταμπέλες. Το λέω εγώ που θεωρώ φυσιολογικό φαινόμενο την ομοφυλοφιλία. Το ίδιο φυσιολογικό με την ετεροφυλοφιλία. Ο καθένας ψάχνεται ερωτικά ή μονάχα σεξουαλικά σύμφωνα με τη φύση του. Έτσι γεννήθηκε. Δεν είναι απόφαση του ίδιου του ατόμου να γουστάρει μόνο γυναίκα ή μόνο άνδρα ή και τα δυο φύλα. Και δεν θα πεις μη φυσιολογικό εκείνον που έλκεται έτσι ή αλλοιώς διότι έτσι ή αλλοιώς τον έκτισε η φύση.
 
Άλλο αυτό, κι άλλο να μου λες ότι κάνω κοινωνική προσφορά όταν με προκαλείς, όταν προσπαθείς να αλλοιώσεις τα φυσικά μου ένστικτα. Και από πάνω να με ενοχοποιείς. Να με κάνεις να νοιώθω αντικοινωνικός επειδή κάνω εμετό σε σεξ σκηνικό με δυο άνδρες. 

Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΠΑΔΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ