ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ.. ΠΕΤΑΞΕΙ

 
Πέταξε η αποστολή του Ολυμπιακού στο στη τάδε πόλη. Αυτή δεν είναι είδηση, ρε. Ούτε καν χρειάζεται να αναφερθεί. Το ταξίδι είναι στο πρόγραμμα και χωρίς αυτό δεν θα γίνει το ματς. Είδηση είναι να...μην πετάξει ο Παναθηναϊκός. Να μείνει στην Αθήνα, να αρνηθεί να παίξει. Τότε, ναι, τα κανάλια και οι φυλλάδες να μας ενημερώσουν σχετικώς. Και ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που η ΑΕΚ δεν μπήκε στο αεροπλάνο.

Τα ΜΜΕ επιμένουν. Ο ΠΑΟΚ πέταξε και έφτασε στη πόλη που θα αγωνιστεί. Η είδηση είναι αν έγινε αεροπειρατεία, αν έπεσε το αεροπλάνο, αν έπαθε εγκεφαλικό ο πιλότος στη διάρκεια της πτήσης.

Άλλη χθεσινή είδηση. Άγνωστος ηθοποιός, τουλάχιστον εγώ δεν έχω ακούσει το όνομα του, αποκάλυψε ότι πριν 15 χρόνια είχε ψωρίαση. Άλλη είδηση της ημέρας. Ημιάγνωστος τραγουδιστής έγινε νονός. Κάνουμε πλάκα; Εγώ, ναι, τα μήντια όχι.

Να επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο. Έχω αγωνία. Η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το ματς; Καμιά ανησυχία ότι σίγουρα θα βγει στο γήπεδο. Αφού πέταξε κι έφτασε δεν θα την κοπανήσει από το ποδοσφαιρικό ραντεβού. Θα ξαναπάρει, όμως, το αεροπλάνο; Αυτό, ναι, είναι δημοσιογραφικό ερώτημα. Και θα επιστρέψει στην Ελλάδα η ομάδα; Ευτυχώς τα ΜΜΕ είναι σε ετοιμότητα ρεπορτάζ και η ενημέρωση γίνεται σφαίρα.

Διαβαστε ακομα:

ΜΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΟΣ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ