ΕΡΩΤΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΤΙΣ ΡΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ

 

Το φαινόμενο. Να γνωρίζει, να παραγνωρίζει ο κόσμος, με την... ευθύνη των μέσων ενημέρωσης τραγουδίστριες μόνο από... φωτογραφίες τους στα λεγόμενα social media. To φαινόμενο. Οι εκατό στους 100 να μην ξέρουν ούτε ένα στίχο από τραγούδι της λεγάμενης. Οι 101 στους 100 να μη σκέπτονται καν να πάνε να την δουν στο κέντρο όπου εμφανίζεται, αν τραγουδάει κάπου. Κι όμως, το κορίτσι είναι φίρμα. Μια κατασκευασμένη φίρμα της παπαράτσειας δημοσιογραφίας, και διότι η ίδια κάθε λίγο ανεβάζει φώτο προκλητικές φώτο.

Το φαινόμενο. Να τρως στη μάπα, θες δεν θες, κάποιες κυρίες επειδή πήγαν για καφέ ή έκαναν εμφάνιση σε πλαζ. Και το άλλο το γελοίο. Αν η ... σελέμπριτυ τραγουδίστρια ή η μοντέλα κυκλοφορεί με γκόμενο τα μαλακισμένα μέσα κάνουν τη μεγάλη αποκάλυση. Ότι αυτό είναι το νέο αμόρε της. Ότι είναι τρελά ερωτευμένη. Ξανά!

Τι σόι τσατσιλήκι κι αυτό. Μη δούνε καμιά να πηδιέται και επιτόποΥ βγάζουν συμπέρασμα. Πρόκειται για ειδύλλιο. Ξανά! Για ρομάντζο.Ξανά! Όπως και με τον προηγούμενο γκόμενο με τον οποίον είχαν φτάσει στο παραένα να παντρευτούν. Όπως με τον πρώην προηγούμενο με τον οποίον συζούσε σε ερωτική φωλιά, κάπου στην παραλιακή.

Να, μια από τις πολλές περιπτώσεις του «φαινομένου» που λέμε. Μια ψευτοτηλεπαρουσιάστρια έγινε θέμα επειδή ήταν γκόμενα Σέρβου μπασκετμπωλίστα του Ολυμπιακού. Μετά το κορίτσι τα έφτιαξε μ' έναν πολίστα. Μετά μ' έναν επιχειρηματία. Μετά μ' έναν ηθοποιό. Μετά μ' άλλον μπασκετμπωλίστα. Και πάντα από... έρωτα στον έρωτα το πήγαινε το κορίτσι, και καλά έκανε, δικαίωμά της. Οι της δήθεν κουτσομπολίστικης ενημέρωσης την ίδια βιόλα. Ξανά μανά καρδιοχτυπημένη η γκόμενα.

Μοντέλες, μανεκέν, τρίτες στο βάθος κήπος παρουσιάστριες, τραγουδίστριες, σήμερα είναι αύριο δεν υπάρχουν, κορίτσια κομήτες από ρηάλιτυ, ένα ατελείωτο τσούρμο πηδάνε από το ένα κρεβάτι στο άλλο και τα γκόσιπ ραίνουν τις πουτανίτσες με -πλαστικά,βέβαια -  ερωτολούλουδα ρομαντικής σχέσης.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ