ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΜΠΕΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 
Είπε αυτά που είπε για τον Κασσελάκη ο Μπέος. Τα χυδαία, τα ομοφοβικά, τα ρατσιστικά, όπως θες τα χαρακτηρίζεις, αν πράγματι έχει σημασία να κρίνει κανείς το δημόσιο λόγο του δημάρχου Βόλου. Ο νέος πρόεδρος του Σύριζα είναι ήδη ΄'πελάτης'' του Μπέου, που σημαίνει ότι ο Κασσελλάκηε δεν καθαρίζει εύκολα. με τον δήμαρχο. Τον συγκεκριμένο άτομο. Τον βρήκε, του κάθισε στο τραπέζι ο Κασσελάκης, τον έχει βάλει στην πρίζα τον Στέφανο. 
Δεν τα βάζεις με τον Μπέο και δίκηο να έχεις. Λάθος να τον υποτιμάς. Γιατί; Θα βγεις χαμένος. Ζημιωμένος. Δεν υπάρχει ήττα για τον Μπέο; Γιατί; Και να χάσει το ντέρμπυ δεν θα έχει απώλειες. Μπέος είναι. Πολύ δυνατός στο μπλα μπλα, δεν κωλώνει από απειλές.
Αρχηγός κόμματος ο Κασσελάκης και βρήκε αντίπαλο τον Μπέο; Καταστροφή. Σα να τα βάλει κάποιος με τον Πολάκη. Ίδια ράτσα. Ξεκίνησε πόλεμος Μπέου- Κασσελάκη; Η καλύτερη του δημάρχου. Για τον Κασελ΄κη μόνο ένα του μένει. Να ρίξει στο γήπεδο τον Πολάκη. Να αφήσει τους ταύρους μόνους στην αρένα να βγάλουν τα μάτια τους. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ GAY, ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ