ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΛΙΝΑ

 
Γυναίκα σαν κι αυτή δεν βρίσκεις στην εποχή μας. Η δικτατορία των αρχιερέων της μόδας έχουν κηρύξει τον πόλεμο στο θηλυκό που παραλύει, που μουλιάζει τον εγκέφαλο του αρσενικού, όπως η μελαχροινή Ρουμάνα. Στη φώτο και στα 28 της χρόνια έκανε ένα πέρασμα στην ταινία Youth, Νιότη, και τα πλάνα της στην πισίνα έκαναν το γύρο του κόσμου ιντερνετικά. Ακόμα κι ένας gay σίγουρα δεν θα έκρυψε το θαυμασμό του για τούτο το πλάσμα. Αχνίζει χωματίλα άγιας γης και ερωτίλα μεθυστικής μαγείας τούτο το ανατομικό θαύμα.
Το αιδοίο της Μανταλίνα - Ντιάνα Γκενέα εμφανίζεται σε κορμί ολόγυμνο και μαρμαρώνει δύο 80χρονους, στην ταινία τους παίζουν ο Μάικλ Κέιν και ο Χάρβεϋ Κάϋτελ. Έχουν ξεχάσει πια ότι κάποτε το εξάσφαιρό τους ήταν πάντα γεμάτο, ότι σηκωνόταν επιτόπου με τον πρώτο ερεθισμό το όπλο τους. Η ανδρική ψυχή δεν πεθαίνει ποτέ, όμως....

Οι δύο γέροι μέσα στο νερό της πισίνας, μέχρι το λαιμό, αντικρύζουν ξαφνικά τη γυμνή πρώην ιέρεια της Αφροδίτης. Μπροστά της τα δυο γερόντια, αλλά αυτή δεν τους βλέπει, δεν υπάρχουν για τα μάτια της. Είναι τόσο μόνη, το θερμαινόμενο ύδωρ την καλεί να αυνανιστεί μαζί του. Κι εκείνη βυθίζεται στην πισίνα με πρόσωπο λάγνο, σεξουαλικά περισσότερο προκλητικό απ' όσο το γήινο κορμί της.

Τι κρίμα! Η Ρουμάνα, διάδοχος της Μόνικα Μπελούτσι, λένε, έχει ασελγήσει στο σώμα της, άλλωστε γι' αυτό την έδιωξε το ιερατείο της Θεάς Αφροδίτης. Επειδή επέτρεψε να σιλικονιάσει το στήθος της ο πλαστικός χειρουργός. Τι ντροπή! Να προσθέσει το ψέμα στην αλήθεια της φύσης. Να αρνηθεί το χάρισμα του Θεού, όπως της το πρόσφερε ο μεγαλοδύναμος. Την μπόλιασε και την έκτισε με το υλικό της αιώνιας λαχταριστής γυναίκας.

''Ποια είναι αυτή... '', ρωτάει ο Μάικλ Κέιν. «Ο Θεός ο ίδιος... » απαντά ψιθυριστά ο Χάρβεϋ Κάϋτελ (φώτο)

Πρώτη προβολή της ταινίας το 2015, σα σήμερα 15 Οκτωβρίου. Η Γκενέα ξεκίνησε από μοντέλο και ελαφρόμυαλη όπως είναι συμπεριφέρθηκε βλαπτικά στον εαυτό της. Χωρίς κατάλληλο μάνατζερ, κάποιον γκουρού από δίπλα της να την καθοδηγεί, έπεσε σε λανθασμένες επιλογές. Και εύκολη γκόμενα. Φτηνή. Πρώτα με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, μετά τον Τζέραρντ Μπάτλερ, ακολούθησαν κι άλλοι, διότι το αιδοίο της δεν έψαχνε παρέα και ικανοποίηση, αλλά να κάνει... γνωριμίες, δημόσιες σχέσεις.

- Ποια είναι αυτή;
«Ο Θεός!».

Η απόδειξη για μια φορά ακόμα. Και ο Θεός κάνει λάθη. Δεν χαρίζει μυαλό, φρόνηση στα εκλεκτά δημιουργήματά του.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ