ΤΟ 28 ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 58

 
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί κάποιος επώνυμος, πολιτικός ή καλλιτέχνης, βγαίνει φόρα παρτίδα μπροστά στην κάμερα και αραδιάζει τα προσωπικά του, τα πολύ προσωπικά του. Εννοώ ότι δεν βρίσκω νόημα σε τέτοιες εξομολογήσεις. Πρόκειται για κουτσομπολιό και το κάνει κάποιος στον ίδιον τον εαυτό του. Δεν το συζητάμε ότι ο κόσμος, μέσα κι εγώ στο τσουβάλι, ψοφάει να μαθαίνει ό,τι και δεν κρύβει η κλειδαρότρυπα. Ο άλλος γιατί το κάνει; 
Ο διάσημος, ο πασίγνωστος π.χ. γιατί μας λέει ότι κάνω σεξ κάθε μέρα ή, όπως η εξήνταφεύγα κυρία Σοφία Βόσσου, ότι σεξουαλικώς είναι νηστική. Μήπως, αναρωτιέμαι, και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στην συγκεκριμένη πρώην τραγουδίστρια, οι προσωπικές αποκαλύψεις κρύβουν μια υπαρξιακή αγωνία. Ότι, εδώ είμαι, υπάρχω ακόμα, και απόδειξη ορίστε, αυτά που λέω προκαλούν το δημόσιο ενδιαφέρον.
Πως το ξέρουμε ότι μας λέει την αλήθεια η κάθε κυρία, όταν αναφέρει πως έχει τέσσερα χρόνια να έλθει σε σεξουαλική επαφή. Το έχω ξαναπεί, κι αυτό δεν είναι αιχμή στον οποιοδήποτε  Δεν πιστεύουμε κανένα δημόσιο πρόσωπο, ό.τι και να λέει, ακόμα και την αλήθεια να λέει.
Σε τηλεοπτική εκπομπή μια κυρία ''αποκάλυψε'' πως είχε δεχθεί πρόταση γάμου από τη σχέση της, αλλά αφού έζησαν μαζί ένα χρόνο το διέλυσαν και εκείνη προχώρησε σ' άλλη σχέση. Αλήθεια, ποια εσωτερική ή ψυχολογική ανάγκη κάνει κάποιον να βγάζει στον αέρα το πολύ προσωπικά του; Να τα λέει αληθινά ή όπως τον βολεύουν. 
Μια άλλη κυρία, στα 50 και όσα θες βάζεις επί πλέον; ''Δεν είμαι ερωτευμένη. Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες, αλλά τι σημαίνει αυτό. Δεν σημαίνει κάτι η ηλικία. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να ερωτευτώ και μικρότερό μου και μεγαλύτερο... ''. Μια κουβέντα είναι, ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε νεαρά και σε μεσήλικη γυναίκα. Να, που υπάρχει, δυστυχώς!  Άλλο το νούμερο 28, άλλο το 48 και το 58.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ