ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ

 

Γνωστό το ανέκδοτο, έτσι το λέμε, όμως είναι πραγματικό γεγονός. Κάθε χρόνο, μετά την αποχώρηση από τη σκηνή της δικτατορίας, το 1974, γίνονται εκλογές στις ανώτερες σχολές. Για ποιο λόγο; Να ξεχωρίσουν τα κομματόσκυλα, όσα πρόκειται να υπηρετήσουν τον λαό. Όσοι θα έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό στην πολιτική αλητεία και θα φέρουν την Ελλάδα στο σημείο να πέσει στα χέρια των δανειστών με μπροστινούς Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα. 

Γινόντουσαν, λοιπόν, οι εκλογές στους φοιτητές και για να μη ξεφύγουμε από το θέμα μας, κάθε παράταξη έβγαζε τα… δικά της αποτελέσματα. Τέτοιο ρεζιλίκι. Το ΠΑΣΟΚ έλεγε αυγά, το ΚΚΕ έλεγε καλάθια, η ΝΔ έλεγε φασκόμηλα. Ποιο είναι το θέμα. Το πράμα έφτασε να δίνουν διαφορετικές κυκλοφορίες και κάποιες κυριακάτικες εφημερίδες. Άλλα νούμερα αυτές, άλλα το πρακτορείο διανομής.

Έτσι πρέπει να γίνει και στις βουλευτικές εκλογές. Το κάθε κόμμα να βγάζει τα δικά του αποτελέσματα. Μόνον; Το κάθε κόμμα να κάνει δική του κυβέρνηση. Αυτή θα ‘ναι η δικαίωση του λαού. Επειδή λαός ψηφίζει το ΚΚΕ, λαός και το ΠΑΣΟΚ, τον Βελόπουλο, τον Σύριζα, τους Σπαρτιάτες, τους Σαλαμινομάχους κ.α.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ