ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

 

Κατ' αρχήν, το τελευταίο που με απασχολεί είναι αν χώρισε κι αν μετά το χωρισμό της τα ξανάφτιαξε μ' αυτόν που είχε χωρίσει η κυρία που επαγγέλλεται την παρουσιάστρια. Κι όταν λέω το τελευταίο, εννοώ το τελευταίο, ούτε καν το προτελευταίο που θα κερδίσει την προσοχή μου. Τότε για ποιο λόγο επιλαμβάνομαι του σχετικού... ζητήματος;

Να εξηγήσω. Είναι γελοίο, όχι απλά ψεύτικο, να βλέπεις πέντε, αριθμός 5, άτομα, επαγγελματίες της συμφοράς σε τραπέζι τηλεοπτικό να βγάζουν... αγωνία και να... αναλύουν για ώρα πολλή τι... συμβαίνει με την παρουσιάστρια και τον πρώην της. Γελοίο; Γελοιοδέστατο. Αηδιαστικότατο.

Πέντε άνθρωποι σε κανάλι, λες και η κυρία είναι αδελφή τους, κολλητάρι τους, γειτονοπούλα τους, ένα πρόσωπο απόλυτα δικό τους, και να γιατί... εξετάζουν όλες τις πτυχές του προβλήματος, σε βάθος, σε πλάτος. Επειδή είδαν σε δημοσιευμένη φωτογραφία την παρουσιάστρια με τον πρώην γκόμενο, στο αεροδρόμιο. Τι, αλήθεια, μπορεί να συμβαίνει;

Κατέληξαν οι πέντε της κομπανίας ότι η υπόθεση είναι... μυστήριο. Αφού, βέβαια, αναφέρθηκαν πρώτα σ' όλα όσα είχε πει στις συνεντεύξεις της η παρουσιάστρια μετά το χωρισμό, ποιες ήταν οι αντιδράσεις της στην εκπομπή της. Μυστήριο, λένε. Θρίλερ. Δυστυχώς είναι πεθαμένος ο Χίτσκοκ.

Κι όλο αυτό το ξέρασμα το λένε «δημοσιογραφία», και «πρωινάδικο», και «κουτσομπολιό». Η μαλακία λέγεται μαλακία, λέω εγώ.

Κάτι άλλο να σημειώσω. Το κουτσομπολιό είναι σοβαρή δουλειά. Έχει τη μαστοριά του. Ασχολείται ο ειδικός στο αντικείμενο, όχι ο πατσαβούρας, με τα προσωπικά του επώνυμου, του διάσημου, για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Να γνωρίσει στον κόσμο ποια είναι η ζωή του πολυφωτογραφημένου, του πολυσυζητημένου ατόμου. Και, βέβαια, με την ευκαιρία να περάσει κάποια χρήσιμα κοινωνικού χαρακτήρα διδάγματα ζωής.

Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ BISBIKIS SHOW