ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΖΩΗΣ

 
Στα 55 περπατάει η Δέσποινα Βανδή. Να τα κατοστήσει το κορίτσι. Βεβαίως την λέω ''κορίτσι''. Μεγαλοκοπέλλα είναι, γυναίκα χωρίς νούμερο ηλικίας.

Μετράει, παραμετράει στον καιρό μας η σαρανταπεντάρα, και η πενηνταπεντάρα ακόμα. Και άμα το λέει μέσα της, σε κάνει να την βλέπεις θηλυκό ζώο και στα 65 της. Γιατί, όχι. Όποιος δεν συμφωνεί, δεν ξέρει τι του γίνεται. Δεν τα έχει γνωρίσει όλα.

 

Δεν μιλάμε απλά ακαδημαϊκά. Μιλάμε και σεξουαλικά! Μιλάμε για την κατηγορία εκείνων, ανδρών και γυναικών, οι οποίοι εκτός από σεξ ποιοτικό και απολαυστικό για το ταίρι τους είναι σε θέση να χαρίσουν και να εισπράξουν συντροφιά συμποσιακού επιπέδου.

Δεν σε βάζει από κάτω το όποιο βάρος από τα χρόνια του αληθινού θηλυκού. Εκείνου που έχει αποδεχτεί το χρόνο επειδή όσο μεγαλώνει διότι από τη ζωή αγοράζει τον πλούτο της χωρίς να πληρώνει ΦΠΑ. Όποιον άλλον φόρο. Το λέω και το εννοώ. Το 40 π.χ. στην γυναίκα είναι καλύτερο από το 30. Και ακόμα καλύτερο το 45 από το 35. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει σε κάθε γυναίκα. Ποιος είπε ότι όλες γυναίκες, όλοι οι άνδρες σ΄ αυτό και σε εκείνο το νούμερο έχουν την ίδια αντίληψη ζωής;

 

Η Βανδή, ολοφάνερο είναι, περνάει μια άλλη νεότητα. Όλα επάνω της το δείχνουν. Γεννήθηκε Ιούλιο του 1969 η τραγουδίστρια και μητέρα και πρώην σύζυγος του κατά 4 χρόνια μικρότερου της Ντέμη Νικολαίδη. Και οι δυο πρώην γεννήθηκαν στην Γερμανία.
Διαβαστε ακομα:

Σ' ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ ΣΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΠΟΛΥ...