ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΗΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ

 
Καμία έκπληξη που στήθηκε συνέδριο επιστημονικό για να αναλυθεί το φαινόμενο Ταίηλορ Σουίφτ. Για όσους ακούν πρώτη φορά τις δυο λέξεις, Ταίηλορ και Σουίφτ, πρόκειται για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια. 
 
Μελετητές, λοιπόν, από έξι πανεπιστήμια της Αυσραλίας και της Νέας Ζηλανδίας μαζεύτηκαν να διερευνήσουν τη μεγάλη επιρροή της 34χρονης Taylor Alison Swift στον κόσμο. Τι είναι αυτό που την κάνει τόσο αρεστή. Γιατί είναι τόσο πολύ δημοφιλής. Δουλειά ακαδημαϊκή. Κοινωνική, όχι βέβαια καλλιτεχνική, τραγουδιστική.
 
Περιττό να σημειώσει κανείς ότι η δημοφιλία, μάλιστα σε τόσο υψηλό βαθμό, που γνωρίζει η Ταίηλορ Σουίφτ είναι άσχετη, ή μικρή σχέση έχει με την όποια αξία έχει το λαρύγγι της και τα τραγούδια της. Αυτά περνάνε σε δεύτερο και τρίτο επίπεδο ανάλυσης.
Στο φινάλε, άλλωστε, το σεμινάριο δεν έγινε για την ίδια την τραγουδίστρια, αλλά για να πλησιαστούν τα γούστα του κόσμου. Τι, δηλαδή, κρύβει η λατρεία του κοινού για την κυρία. 
Θαυμάστριες με ρούχα με στρας, καουμπόυκες μπότες και τα χαρακτηριστικά βαμμένα με κόκκινο κραγιόν χείλη της Σουίφτ συνέρρευσαν στο εμβληματικό Capitol Theatre της Μελβούρνης να ακούσουν τις διαλέξεις για τη σταρ.
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΜΙΣ... ΟΠΙΣΘΙΑ''