ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ

 
Μας αρέσει ή όχι π Πολάκης είναι παίκτης.  Παίζει στην αγορά. Τα καταφέρνει ο άνθρωπος να συντηρεί το όνομα του, τη φιγούρα του στην επικαιρότητα. Πόσο θα κρατήσει ακόμα; Το αφήνουμε αυτό. Μένουμε ότι χρόνια τώρα, πριν ακόμα γίνει κυβέρνηση ο Σύριζα, ο προερχόμενος από το ΚΚΕ 59χρονος Παύλος Πολάκης έμαθε την τέχνη να προκαλεί, να μην περνάει απαρατήρητος. 
Είναι κομματικός ο Πολάκης.Είναι ή παριστάνει τον κομματικό, το ίδιο είναι, αν θέλει κανείς να ερμηνεύσει τη διάρκεια στο παιχνίδι της επικοινωνίας του κάθε Πολάκη. Έτσι είναι. Απίθανο να είναι κανείς αντικομματικός, να μην πάσχει για το κόμμα, για την εκκλησία, για την ομάδα, για την πατρίδα, για οτιδήποτε, και να έχει απαίτηση να κυκλοφορεί στη ράμπα. 
Λένε ότι έχει κουράσει πλέον ο Πολάκης. Διαφωνώ. Όσο υπάρχουν κορόιδα να ασχολούνται μαζί του, ο Πολάκης θα ζει και θα δοξάζεται. Ανοίγει το στόμα του ο παίκτης και επιτόπου... τσιμπάνε άλλοι. Δίνει το τυράκι ο Σφακιανός και ορμάνε άλλοι να τον σχολιάσουν, να τον επικρίνουν. Η επιτυχία! Κανένας δεν παίρνει το μέρος του Πολάκη. Κανένας δεν συμφωνεί μαζί του. Όλοι, όμως παίζουν το χαρτί του, το σημαδεμένο.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ...