Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ

 
Μη μπερδεύουμε τη συνταγή στη σαλάτα. Όχι λέμε σαλάτα και πάνε όλα, οτιδήποτε. Άλλο η τρέλα, άλλο η μαλακία. Βγαίνει μια ανισόρροπη στα μήντια, αμολάει τις μπούρδες της και το κορίτσι πουλάει. Αντί να την μαζέψουν, διότι είναι φανερό πως δεν στέκεται στα καλά της, της δίνουν μικρόφωνο. Και λέει, λέει, ό,τι γουστάρει λέει... Αλήθεια και ψέματα. Πράγματα τερατώδη. Να την λυπάσαι την κακομοίρα, όμως αυτή είναι περήφανη για την  κατάντια της. 
Ξωτικό. Πες μας κι άλλα, για πάρτη των εκπομπών. Κι αυτή στο κόλπο, λέει ό,τι θες. ότι είναι τρελή, έχει κάνει φυλακή, ναρκωτικά, αποτοξίνωση κι ό,τι άλλο να ιντριγκάρει.
Δεν ασχολήσαι μαζί της. Μ' αυτό  το νούμερο. Αν είσαι σοβαρός δεν την βλέπεις μπροστά σου. Εκτός κι αν είσαι τηλεπαρουσιαστής. Την καλείς στην εκπομπή σου και κάνεις το παιχνίδι της. Επιδοτείς τη μαλακία της. Την αναδεικνύεις, τη ρεκλαμάρεις και χωρίς να έχεις ποσοστά στα κέρδη της. Αλλά!
Η καλύτερη μας είναι σήμερα αυτή η εποχή. Φοβερό. Και τρομερό. Ο μαλάκας κονομάει. Ο κόσμος πληρώνει, χρυσοπληρώνει το κάθε εξαντρίκ. Ψοφάει ο κοσμάκης για το λεγόμενο show. Γίνονται απίθανα πράγματα. Πίσω από κάποιες μοντέρνες λέξεις, εντελώς άβγαλτες, ξένες μόλις πριν λίγα χρόνια, ''κρύβονται'' τα νούμερα της πιάτσας. Είναι influencer, σου λέει. Παίζει στα σόσιαλ μήντια, άρα δίνει ό,τι κάνει κέφι η μαλακία του κοσμάκη.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΟΡΜΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΣΕΤΑ