ΠΡΟΚΑΤ ΓΚΟΜΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

 
Θέμα κλάσης, κύριε. Κάποια από τα πουτανάκια της πιάτσα; πράγματι έχουν τη μαστοριά να τα δώσουν όλα στον περιζήτητο γκόμενο. Στον τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή, ποδοσφαιριστή, στον όποιον φιρμάτο. Να τσσουρνέψουν δίπλα του δημοσιότητα και ό,τι αρπάξουν σε μετρητό.

Σ' αυτή την κατηγορία της ψωλογκόμενας που την πέφτει υπολογιστικά σε συγκεκριμένο πρόσωπο, μια στις χίλιες, άντε μία στις 100, θα κερδίσει αληθινά τον εραστή, θα πάρει τη ψυχή του και θα την στείλει στον Παράδεισο. 

Το ίδιο ισχύει και για τα αντράκια, τους γαμπρούς της πιάτσας, κάποιος ροκ σταρ, golden boy των μπίζνες, εφοπλιστής, τραπεζικός. Πόσοι απ' αυτούς, με ιδιόκτητο αεροσκάφος και γιωτ αναζητούν το κορίτσι που θα τους ανεβάσει στα σύννεφα κι όχι κάποια μεταχειρισμένη βιτρινιάρα, να το παίζει ερωτευμένη και πριν ο προηγούμενος την σουτάρει, αυτή είχε στην καβάτζα τον επόμενο αστραφτερό ''σύντροφο''. Ένα άλλο πρόσωπο - ''όχημα'' με το οποίο θα αναζητεί υψηλές πτήσεις πρώτης προβολής με όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη.

Ύστερα είναι και το άλλο, στη φυλή της γυναίκας με το απωθημένο να εξελιχθεί, να γίνει πρωτοσέλιδη. Καταφέρνει μεν να γίνει βεντούζα στον διάσημο κόκορα, αλλά επειδή ξέρει πολύ καλά πως ο έτσι κάποια στιγμή θα της δώσει απολυτήριο, έχει προλάβει τα κουμάντα της. Να, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις τέλος της σχέσης σημαίνει αρχή περιπετειών και διασυρμών, μέχρι και τραβήγματα δικαστικά.

Η κυρία, δηλαδή η εν λόγω βίζητα στην πραγματικότητα, αφού έκανε το ''σέρβις'' στον πρώην δεσμό, επιφανειακό βέβαια, όχι αληθινό έρωτα, το έπαιζε ψυχικά και συναισθηματικά, άρα ο κύριος με πόνεσε, με πρόδωσε, και άρα μου χρωστάει.

Διαβαστε ακομα:

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ