ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

 
Είναι τρελός ο πρόεδρος, γράφουν οι αντικειμενικοί. Το λένε και το γράφουν φαρδιά πλατιά στον φιλικό τύπο. ''Είναι τρελός ο πρόεδρος... '' διότι φέρνει παικταράδες στην ομαδάρα.

Ο καθένας με την τρέλα του. Έτσι πάει. Για τους αμερόληπτους η ''τρέλα'' της προεδράρας είναι ότι κάνει συμβόλαιο με ποδοσφαιριστές τους οποίους πολύ σύντομα τους διώχνει. Τους κρατάει για λίγους μήνες και για να επιδείξει την ''τρέλα'' του, αφού τους ξεφορτωθεί, φορτώνει μ' άλλους παικταράδες την ομάδα.

''Είναι τρελός ο πρόεδρος και τα σαρώνει όλα... '' γράφουν με γράμματα μεγάλα, και με μικρά ότι φεύγουν, ότι τελειώνουν ο τάδε και ο δείνα. Παικταράδες, πρωτοσέλιδοι κι αυτοί που είχαν αποκτηθεί πρόσφατα από τον ''τρελό'' πρόεδρο.

Πρόεδρε, λοιπόν, είσαι τρέλα με της ομάδας την φανέλα, όταν κάνεις μεταγραφές μπόμπες και τρελαίνεις τα πρωτοσέλιδα στα μανταλάκια των περιπτέρων. 

Αυτά συμβαίνουν σ' όλες τις ομάδες του κόσμου, οι αποτυχίες στις μεταγραφές. Μόνο, όμως, στην Ελλάδα παίζει το πανηγύρι για την τρέλα, λέει, της προεδράρας όταν χρυσοπληρώνει ποδοσφαιριστές που τους δίνει πρόωρο απολυτήριο. Τρέλα να πετάει κανείς τα φράγκα κι αυτά να μην πιάνουν .

Διαβαστε ακομα:

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ