ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΕΡ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ

 
Μια φοβερή γυναίκα. Η Αρμένισσα Σαρκισιάν έγινε παγκόσμια γνωστή ως Σερ, με εκατομμύρια δίσκους και πολυβραβευμένη ηθοποιός. Ξεκίνησε από πιτσιρίκα, άλλωστε όλα, κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα τα έκανε και τα δοκίμασε από πιτσιρίκα. Μέσα και τους γάμους, και τα παιδιά. Μα, πάνω απ' όλα είχε την πάρτη της. Τους εραστές της, τα τεκνά της, τις αλλεπάλληλες πλαστικές, την καριέρα, τα χρήματα, τη φήμη.

Στα 70 της κτύπησε το καμπανάκι της αναχώρησης. Να πάει εκεί απ' όπου δεν υπάρχει γυρισμός. Της είπαν ξεκάθαρα οι γιατροί πως πεθαίνεις. Εύκολο είναι; Καθόλου, αν πρόκειται για το συγκεκριμένο κορίτσι. Μετράς μέρες επιμένουν οι γιατροί. Α, έτσι ξηγιέστε, μπαγάσηδες; Ε, όποτε θα φύγω, θα την κάνω αφού προλάβω να είμαι ευχαριστημένη. 
 
Κάνει τη ζωή της όπως τη γούσταρε. Λες κι είναι στην πρώτη της νεότητα. Και επειδή το ξέρει ότι το τέλος είναι κοντά το ρίχνει στην κραιπάλη. Με γκόμενους πιτσιρικάδες. Στη φώτο με γκόμενο μια δεκαετία πιο μικρό από τον γιο της. 
 
Εντάξει, τακτοποιεί και τις εκκρεμότητες της. Η Σερ γεννήθηκε το 1946, σα σήμερα 20 Μαίου. Έχει μια κόρη με τον μουσικό Σόνυ Μπόνο, η οποία άλλαξε φύλο, έγινε άνδρας, σήμερα 55 χρονών, κι έναν βουτηγμένο στα ναρκωτικά 47χρονο γιο από το γάμο της μ΄ έναν ρόκερ. Καμία επαφή με τα παιδιά της η Σερ, όμως έχει νοικοκυρέψει τα οικονομικά της. Τα 300 τόσα εκατομμύρια περιουσία της δεν θα τα πάρει μαζί της.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΑΝΤΡΙΑ...