Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΛΚΗΣ

 
Ανάμεσα στα πολλά άλλα, τρελά κι απίθανα, διαβάζεις ότι είχε τοποθετήσει κάμερες στο μέγαρο του και κατέγραφε τις σεξουαλικές του στιγμές με την υπ’ αριθμόν 2 σύζυγό του. Στη συνέχεια ανέβαζε εκείνες τις ξεχωριστές προσωπικές στιγμές στο κανάλι του και στα social media. Έκανε πλάκα; Άγνωστο. Για ποιο λόγο διέπραττε τέτοια ας πούμε ακρότητα; Να ήταν μόνο αυτό, δίνεις.. συγχώρεση στο άτομο.
Είχε καταδικαστεί να καταβάλει στην σεναριογράφο Λώρεν Ρηβς 3.500.000 ευρώ, η οποία τον κατηγόρησε ότι απαιτούσε να «Κατέβασω το παντελόνι και πίεζε το κεφάλι μου στον καβάλο του». Το δικαστήριο της Καλιφόρνιας τον υποχρέωσε να καταβάλει αποζημίωση 10.000.000 ευρώ σε κάποια Τσαιήσιτυ Τζώουνς, η οποία ισχυρίστηκε ότι την απέλυσε όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του. Τελικά, ο τύπος ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κα καθάρισε με 7.670.000 ευρώ.

Χωρίς υπερβολή τα εν λόγω περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης είναι το... λιγότερο που χαρακτηρίζουν τον 56χρονο Άλκη της πασίγνωστης και πάμπλουτης οικογένειας Δαυίδ. Λέγεται ότι ο μακαρίτης πατέρας του, όταν η κόρη του αναρωτήθηκε ''Γιατί δεν απασχολείται ο αδελφός μου στην εταιρεία;'', ο Ανδρέας Δαυίδ είπε: ''Προτιμώ να του δίνω χαρτζιλήκι 4 εκ. ευρώ το χρόνο και να μην κοστίζει 30 εκ. αν τον φέρω να δουλεύει στην εταιρεία''.

Κολοσσός παγκόσμιος είναι η Τρία Έψιλον- Coca Cola, των Κυπρίων Δαυίδ, οι οποίοι κυκλοφορούν στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη. Περιουσία μυθική, δεν ξέρουν τι έχουν. Ο δε γεννημένος στη Νιγηρία φοβερός και τρομερός Άλκης, κατά τα άλλα παιδί μάλαμα, είναι και κομάντο άμα λάχει, και τι δεν έχει κάνει στη ζωή του. Την ζει και μαζί την ξεφτυλίζει τη ζωή με τα σκόρπια φράγκα εδώ κι εκεί  Πολύ συχνά γίνεται πρωτοσέλιδο με την αραβική φάτσα του είτε διότι συνελήφθη για εμπόριο μαριχουάνας, είτε μπερδεύεται στη παραγωγή και τη σκηνοθεσία ταινιών. Γεννήθηκε στη Νιγηρία το 1968, σα σήμερα 23 Μαίου, τα έχει και τα ξοδεύει τα φράγκα του.

Διαβαστε ακομα:

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ