Η ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΣΟΦΙΑΣ ΜΙΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

Το άκουσα πρώτη φορά και το παίρνω απολύτως σοβαρά. Ρωτήθηκε γυναίκα ηθοποιός σε τι κατά τη γνώμη της οφείλεται η νεανικότητα της τρίτης ηλικίας της. Η κυρία Κατερίνα Διδασκάλου είπε κάτι το οποίο όχι απλά το άκουσα πρώτη φορά, αλλά και το παίρνω πολύ σοβαρά.
- Δεν κρίνω...
Φοβερό! Μα την αλήθεια δεν το έχω ματακούσει και με κούφανε. Ένας σοβαρός άνθρωπος, συγκεκριμένα μια ηθοποιός, με την σοφία των 65 χρόνων της, υποστηρίζει πως το μυστικό της ομορφιάς της οφείλεται και στο ότι αποφεύγει να λέει αυτό και το άλλο, για οποιονδήποτε. 
Δυο γάμους έκανε η κυρία Κατερίνα Διδασκάλου και τρία παιδιά, δυο κόρες και έναν γιο. Την ρώτησαν, λοιπόν, που θαρρεί πως οφείλεται το ότι κρατιέται ακόμα. Τέλος πάντων, επειδή μόνο γιαγιά δεν δείχνει ακόμα. Κι  αυτή είπε:
- Σε τρία πράγματα. Δεν κρίνω κανέναν, πίνω πολύ νερό και κάνω μόνο θετικές σκέψεις. 
Διαβαστε ακομα:

