ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΩΛΑΝΤ

 

Το θέμα στην Γαλλία σήμερα είναι με ποια γκόμενα θα πάει τον άλλο μήνα στην Ουώσιγκτον ο Φρανσουα Ωλάντ, στην προγραμματισμένη επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο. Αγωνία έχει ο κόσμος κι αυτό καταμαρτυρείται με τα σχετικά ρεπορτάζ των ΜΜΕ. Δικαιολογημένα.

Κρίσιμα ζητήματα θα συζητηθούν ανάμεσα στον Μπάρακ Ομπάμα και τον πρόεδρο της Γαλλίας και αφορούν το παρόν και το μέλλον της χώρας. Κατόπιν τούτου έχει σημασία ποια κυρία θα συνοδεύει τον Ωλάντ, η επίσημη (και πρώην) αγαπημένη Βαλερί Τριαρβελέρ ή, το νέο ειδύλλιο του, η ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ.

Πως θα διαχειριστεί τα εθνικά προβλήματα της Γαλλίας ο Φρανσουά αν έχει δίπλα του μια γυναίκα που την έχει βαρεθεί; Μια γυναίκα που δεν τον εμπνέει. Δεν τον ικανοποιεί σεξουαλικά.

Πρώτος μάγκας της Γαλλίας αυτές της ημέρας είναι ένας δημοσιογράφος που έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη. Ότι ο Φρανσουά Ωλάντ εκμυστηρεύθηκε σε κολλητούς του πως στις ΗΠΑ θα ταξιδέψει σόλο. Ούτε την δημοσιογράφο θα πάρει μαζύ του, την πρώην, ούτε την ηθοποιό, την καινούργια.

Ο αποδυτηριάκιας είναι πιο μάγκας από τον Γάλλο δημοσιογράφο, που τελικά έκανε μισή αποκάλυψη. Ναι μεν, δηλαδή, ο πρόεδρος της Γαλλίας θα πάει χωρίς επίσημη αγαπημένη δίπλα του στη συνάντηση με τον Ομπάμα, αλλά μ’ άλλη πτήση θα πετάξει από την Γαλλία ένα τέταρτο πρόσωπο. Ένα μανούλι, ανεπίσημη καψούρα του Ωλάντ, με τον οποίον θα συναντηθεί κρυφά στην Ουώσιγκτον.

Διαβάστε ακόμα:

Σύρος - Πάτμος, ένα μπανιστήρι δρόμος