Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Δεν τον βάζεις στο σπίτι σου αυτόν τον Πέτρο Τατσόπουλο. Δεν γίνεται να μην στην ανάψει. Και δεν θα φταίει ο ίδιος. Εσύ καλά να πάθεις, που θα κτυπάς το κεφάλι σου. Επειδή οφείλες να ξέρεις με ποιον αποφασίζεις να νταραβεριστείς.

Συγγραφέας ο Πέτρος Τατσόπουλος και κατά δήλωσίν του έχει πάρει τη μισή Αθήνα. Άστο αυτό. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκε και είναι ικανός να το ανατινάξει το κόμμα του. Γιατί; Επειδή θέλει να μιλάει. Να προκαλεί. Κάθε μέρα. Αυτή είναι η δουλειά του. Να ιντριγκάρει με μια ατάκα. Και όταν βλέπει ότι τα ΜΜΕ ψοφάνε από δηλώσεις εξοσέτ, πυραυλικές να ανατινάξουν τα πάντα, άλλο που δεν θέλει.

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πετράν και δεν θα τους αφήσει σε χλωρό κλαρί τους συριζαίους. Αφού τον πήραν, θα τον πληρώνουν μια ζωή. Τι είπε ο καλλιτέχνης; Όταν θα 'ρθει η στιγμή να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που θα διασπαστεί. Μόνον;

Είπε ακόμα πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρεθεί στη σκληρή πραγματικότητα, δηλαδή όταν γίνει κυβέρνηση, θα το ρίξει στο σώου. Θα πλακώσουν τις δίκες, πολλές δίκες, δίκες για τα πάντα.

Τι λέει ο άνθρωπος; Ότι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σκοράρει, γι' αυτό θα αποπροσανατολίσει τον κόσμο με το σώου που θα προκαλούν οι δίκες για τα σκάνδαλα.

Είπαμε. Μη νταραβεριστείς με τέτοιον άνθρωπο. Τα ίδια θα πάθουν όσοι τον πάρουν στο δικό τους κόμμα. Επειδή ο Τατσόπουλος νοιώθει καλύτερα στεγασμένος, παρά ελεύθερο πουλί. Θέλω να πω ότι αν είναι ελεύθερο πουλί δεν θα έχει τύχη να ξαναβγεί βουλευτής

Διαβάστε ακόμα:

Οι κομουνιστές ξανάκαναν τσαρική τη Ρωσία