ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

 

Ένας ηθοποιός Β΄εθνικής λέει ότι όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπιλ Κλίντον είχε σχέση με την πρώην γκόμενα του Χιου Γκραντ, τη μοντέλα Λιζ Χάρλεϋ, που το έπαιξε ένα φεγγάρι και ηθοποιός. Από το πουθενά ο κύριος πέταξε στον αέρα ένα λουκούμι που το άρπαξαν όλα τα μήντια της γης και το παίξανε τρελλά.

Τι ανοησίες είναι αυτές, αντέδρασε το κορίτσι που την έβγαλε από την ναφθαλίνη η αποκάλυψη(;) του ηθοποιού, ο οποίος στη συνέχεια αρνήθηκε, μάλλον πήρε πίσω τις δηλώσεις του για το love story του προέδρου Μπιλ Κλίντον με το μανεκέν.

Ο Κλίντον είναι παντρεμένος. Άρα η κυρία Χάρλεϋ θίγεται σαν άτομο όταν την παρουσιάζουν ότι πηγαίνει με άνδρα που απατά την γυναίκα του. Άρα, νομιμοποιείται να στραφεί ενάντια στα ΜΜΕ. Γιατί δημοσιεύετε τις αρλούμπες ενός ηθοποιού Β' εθνικής; Και να μην είναι αρλούμπες, και να είναι αλήθεια, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να με ξευτυλίζετε;

Υπάρχει και το σκέλος Μπιλ Κλίντον. Δεν είναι ηθοποιός, είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ήταν. Στην περίπτωση του σαξοφωνίστα το πράμα είναι διαφορετικό. Η αμερικάνικη κοινωνία, κι όχι μόνον αυτή, δεν αποδέχεται τον πολιτικό που είναι μπερμπάντης. Τον θέλει κύριο σ' όλα του. Ούτε αλκοολικό, τζογαδόρο, αλανιάρη, μπουρδελιάρη, νυχτόβιο.

Σύμφωνα με την κοινή αντίληψη ένας μόρτης, ένας περπατημένος, ο κάθε άνθρωπος με κάποια αδυναμία είναι ικανός για όλα. Να γίνει πρωθυπουργός π.χ. και να λαδώνεται, να μην πολυενδιαφέρεται για τις υποθέσεις της χώρας. Με μια άλλη κουβέντα ο κόσμος τον θέλει οικογενειάρχη τον πολιτικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο έρωτας είχε τσακίσει ψυχολογικά τον Ανδρέα