ΙΒΑΝ, ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΕΛΙΑ!

Πηγή: INTIME
 

Εκεί που περίμενα να ακούσω σε ποιο πόστο θα χρησιμοποιηθεί στον ΠΑΟΚ η πρώην βουλευτίς του ΠΑΣΟΚ, η καλλονή Εύα Καϊλή, διάβασα ότι το κορίτσι θα είναι υποψήφια της Ελιάς. Μέχρι που φοβάμαι ότι θα πάθω κατάθλιψη. Για τη σημαντική απώλεια του ΠΑΟΚ.

Ένοχος ο Ιβάν Σαββίδης. Αντί να αξιοποιήσει το στυλ και την αγάπη της στην ομάδα, της κυρίας Εύας Καϊλή, ο μεγαλομέτοχος την άφησε  χωρίς άλλη επιλογή να στηρίξει με την προσωπικότητά της αυτό το φαρσοειδές παραμυθάκι της Ελιάς και της κεντροαριστεράς, βαράτε με και ας κλαίω.

Αυτά που για δεκαετίες και κατά σύστημα έκανε η αριστερά, πρώτα η ΕΔΑ και μετά το ΚΚΕ, το ίδιο κόλπο κάνει σήμερα και το ΠΑΣΟΚ. “Συνεργασίες”... ευρύτερες με “προοδευτικούς”, με “δημοκράτες”, με στόχο να μεγαλώσουμε την κομματική μας επιρροή.

Εκατοντάδες δημάρχους είχε εκλέξει η ΕΔΑ με τυχοδιωκτικές συνεργασίες παραμονές των δημοτικών εκλογών. Και ο Συνασπισμός, άλλωστε, που είχε συνέχεια τον Σύριζα, ήταν ένας κωλομπαρίστικος σχηματισμός αλά ΠΑΣΟΚ-Ελιά.

Όπως, δηλαδή, πασόκοι εκτός ΠΑΣΟΚ παίζουν στην Ελιά έτσι και στελέχη του ΚΚΕ με τις ευλογίες του κόμματος είχαν φτιάξει πυρήνα στον Συνασπισμό.

Τέλος πάντων, το θέμα μας είναι η Εύα Καϊλή. Αντί ο Ιβάν να την στείλει εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ στην UEFA, την κέρδισε η Ελιά για το καλό της Ελλάδος στην ευρωβουλή. Χωρίς πλάκα, κάποιοι αυτό το καλαμπούρι της Ελιάς το παίρνουν σοβαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Κατουρούν την αγιότητα της ελιάς