ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Οι Τούρκοι κατέρριψαν το συριακό mig και ψάξε βρες αν το πολεμικό αεροσκάφος είχε μπει ή, όχι στον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Εδώ δεν παίζει το είναι ή, δεν είναι πέναλτυ. Είναι ότι στην ανάβω, όχι επειδή μπήκες στα εναέρια χωράφια μου, αλλά διότι έχω τον τσαμπουκά του ισχυρώτερου.

Ή, ψάχνω σαν Τουρκία την αφορμή να μπλέξουμε τα μπούτια μας και άμα σε παίρνει, κυρία Συρία, κάνε την αντικίνησή σου. Εδώ είμαι.

Τι έγινε στην Κριμαία; Μόνον για το καφενείο είναι η κουβέντα στο ποιος έχει δίκαιο. Η Ρωσία ή, η Ουκρανία. Δεν υπάρχει τέτοιο έργο. Δεν υπήρξε ποτέ. Η Τουρκία είναι πιο ισχυρή από την Συρία, όπως κάποιος άλλος είναι πιο δυνατός από την Τουρκία. Ο οποίος άλλος θα κινηθεί κι αυτός ανάλογα με τα συμφέροντα του, με τις επιδιώξεις του. Όχι σύμφωνα με το... δίκαιο.

Η Ελλάδα δεν έρριξε κανένα τούρκικο αεροπλάνο απ' αυτά που μπαίνουν στον εναέριο χώρο της. Το ίδιο και η Τουρκία δεν τολμάει να ρίξει κανένα δικό μας, απ' αυτά που γράφουν κανονικά τον πολεμικό τροχονόμο στα σύννεφα και παραβιάζουν τον συμμαχικό εναέριο χώρο. Το ξέρεις. Ελλάδα και Τουρκία είναι σύμμαχοι. Εξήντα χρόνια μέλη του ΝΑΤΟ.

Άλλο ότι η μόνη απειλή της Ελλάδας είναι, ήταν και θα είναι η Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα:

Ελληνες σαν παράνομοι μετανάστες