ΤΗ ΣΤΗΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Εχει βρωμίσει η πιάτσα ότι ο τελικά ο Μπαλτάκος δεν ήταν θύμα του Κασιδιάρη αλλά κάποιων συγκεκριμένων του πρώτου κύκλου, του κλειστού κύκλου, του Σαμάρα.

Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά ότι πράγματι έτσι έγινε, όπως ευρέως πλέον κυκλοφορεί στους διαδρόμους των κομμάτων. Εκείνο, όμως, που είναι σίγουρο, πανσίγουρο είναι ότι κάποιοι σχεδόν της ίδιας ιεραρχίας με τον Μπαλτάκο, άνθρωποι ορκισμένοι του πρωθυπουργού είχαν απηυδήσει με το ανελέητο ρεσιτάλ συνωμοσίας που έδινε ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός». Αυτό στην πραγματικότητα ήταν ο Μπαλτάκος, αναπλήρωνε τον πρωθυπουργό, μιλούσε εκ μέρους του πρωθυπουργού.

Το είχε παρατραβήξει φαίνεται στη συνωμοσία κόντρα στη συνωμοσία, συνωμοσία καπάκι στη συνωμοσία και του τη φέρανε για να απαλλαγούν από αυτόν. Και πώς μπορεί να το πέτυχαν; Τον έβαλαν στην παρακολούθηση.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Κασιδιάρης να μην είχε σκέψη να καρφώσει τον Μπαλτάκο. Ναι μεν τον είχε καταγράψει, άλλα πιθανότατα να μην είχε πρόθεση να τον δώσει. Οταν, όμως, ο Κασιδιάρης, το αγριοτσαμπούκι, της Χρυσής Αυγής έλαβε από «άγνωστο» το « πακέτο» της αυστηρά προσωπικής συνομιλίας του με τον Μπαλτάκο, κατάλαβε ότι το προϊόν της υποκλοπής το κατείχαν στα χέρια τους κι άλλοι. Γιατί, λοιπόν, ο Κασιδιάρης να αφήσει να τον προλάβουν αυτοί οι «άλλοι»; Και την άναψε στον Μπαλτάκο.

Για ακόμα φορά η ΕΥΠ πιάστηκε στον ύπνο. Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες , των οποίων έχουν περιορίσει τη δράση τους, έπρεπε να είχαν προλάβει το ζήτημα. Αυτή είναι η δουλειά τους. Να παρακολουθούν ακόμα και τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» αν χαρτοπαίζει, αν μπεκροπίνει, αν ξενοπηδάει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κασιδιάρης και η τραβεστί δημοκρατία