ΣΙΔΕΡΗΣ, ΓΙΟΥΤΣΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

 

Προεκλογική ομιλία του δημάρχου Πειραιά και υποψηφίου πάλι της ΝΔ Βασίλη Μιχαλολιάκου στην αίθουσα του ΟΛΠ, δηλαδή στα 200 μ. από το γραφείο του Μαρινάκη. Φοβερά πράγματα. Με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη θα ζήσουμε έναν περίεργο εμφύλιο πόλεμο της γαβροφροσύνης.

Όχι απλά πρώτο τραπέζι πίστα, δίπλα στον Μιχαλολιάκο όσο αναφερόταν στη δημαρχιακή του θητεία ενώπιον πολυπληθούς και ενθουσιώδους κοινού, δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του θρύλου. Ο Γιώργος Σιδέρης και ο Νίκος Γιούτσος.

Τι γίνεται εδώ; Όσοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές που με την παρουσία τους δήλωναν την υποστήριξη τους στον Μιχαλολιάκο είναι... αντιολυμπιακοί; Κι όσοι προτιμήσουν το ψηφοδέλτιο του Μαρινάκη, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μώραλη, είναι ολυμπιακοί;

Περίεργο που “στρατευθηκε” στον αγώνα για τον Πειραιά  και ο Γιώργος Σιδέρης, που παρά τα χρόνια του δεν έχει χάσει ούτε τρίχα από το μαλλί του, γκριζαρισμένο βέβαια. Τέλος πάντων, είναι σίγουρο ότι το ντέρμπυ(;) Μιχαλολιάκου-Μαρινάκη θα δοθεί στο ποια από τις δύο πλευρές θα κλέψει τις προτιμήσεις των παλαιών ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε ακόμα:

Αναυδοι Σαμαράς, Τσίπρας με Μαρινάκοι