ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

 

Έχουν κουράσει οι σύντροφοι του Σύριζα. Κι εντάξει, πολιτικοί είναι οι άνθρωποι, μάλιστα πεινασμένοι από κυβερνητική εξουσία, και κάνουν το παιχνίδι τους. Κουλουβάχατα, δηλαδή. Ναι, μεν αλλά. Έτσι και γιουβέτσι. Σήμερα πετάει, χθες ψοφάει.

Είναι και οι άλλοι λεχρίτες, σοβαροί και προβληματισμένοι, που το παίζουν τιμητές της θολούρας του Σύριζα. Φοβερά πράγματα. Τι λένε φόρα παρτίδα για να δικαιολογήσουν τις αντικρουόμενες απόψεις που παίζουν κεφαλιές στον Σύριζα; Ότι σ' ένα δημοκρατικό κόμμα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Κι ότι αυτό είναι καλό.

Φοβερά πράγματα. Μιλάμε για πολιτικά κόμματα, όχι για συμμορίες. Κι όμως θεωρείται διαφορετική “άποψη” κάποιοι να σκέπτονται καπιταλιστικά σ' ένα αριστερό υποτίθεται κόμμα.

Έτσι είναι. Όταν είσαι με το Ευρώ, όταν θες να παραμείνεις στην Ευρώπη της ελεύθερης αγοράς, τότε είσαι δεξιός. Δεν είναι κακό, ούτε θα πεις ότι είναι καλό. Σίγουρα, όμως, είναι μια θέση καπιταλιστική.

Οι παραμύθηδες του Σύριζα που έχουν ταχθεί υπέρ της ευρωπαϊκής ένωσης, τι λένε; Να μπούμε στην Ευρώπη των μονοπωλείων να την αλλάξουμε. Ρε, τους καραγκιόζηδες. Λέω γι' αυτούς που μασάνε αυτές τις παπαριές, όχι αυτούς που τις λένε. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, είναι επαγγελματίες αγωνιστές, διαμαρτυρόμενοι, ιδεολόγοι.

Διαβάστε ακόμα:

Το κράτος θέλει show αλά Τούμπα