ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΗ, ΟΧΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ!

 

Αδυναμία δήλωσε ο κύριος Λάκης Λαζόπουλος να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του κυρίου Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο γνωστός διασκεδαστής από τηλεοράσεως. “Έχω πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις” αναφέρει ο δημοφιλής κύριος Λαζόπουλος, ο οποίος σίγουρα δεν κατάλαβε ή, κάνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί τον ήθελαν στον Σύριζα.

Νεροκουβαλητή ψήφων τον ήθελαν τον Λαζόπουλο, δηλαδή με τη δημοφιλία του να φέρει ψήφους στο κόμμα του Τσίπρα. Ποιος του είπε του κυρίου Λαζόπουλου ότι στην περίπτωση που εκλεγόταν ευρωβουλευτής θα ήταν υποχρεωμένος να αναλάβει καθήκοντα για λογαριασμό της Ελλάδος. Ουδείς ασχολείται μ' αυτά.

Όπως όλα τα κόμματα έτσι και ο Σύριζα ψάχνουν κράχτες, άτομα τα οποία μαγνητίζουν τον μαλάκα. Τον αρχιμαλάκα. Ένας είναι ο αρχιμαλάκας, ο γίγαντας λαός. Ο πάντα αγνός και αδικημένος λαός.

Γιατί, δηλαδή, τα κόμματα να αγωνιούν ποιοι Έλληνες έχουν τα προσόντα αλλά και το πάθος να προσφέρουν στον τόπο σαν ευρωβουλευτές, όταν ο ίδιος ο λαός αδιαφορεί; Μιλάει ο κυρίαρχος λαός, που θέλει Ζαγοράκη, Χριστοδουλόπουλο, τον όποιον αστέρα του τραγουδιού, του ποδοσφαίρου. Δεν ζητάνε ευρωβουλευτές, αλλά υποψήφιους που θα τραβήξουν ψήφους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο «κολλητός» θέλει το ρουσφέτι του