ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ

 

Υμνούμε τον εραστή των γυναικών. Αυτόν που παθιάζεται στο σεξ με την γυναίκα. Άσε κάποιοι περίεργοι του σήμερα να μιλάνε για σεξιστές για εθισμένους στο σεξ. Αυτά έχουν οι αλλαγές των καιρών. Να φθάσουμε στην εποχή μας και κάποιοι άνδρες να σνομπάρουν την ερωτική επαφή με το άλλο φύλο.

Γνήσιος παλαβός ο Μπενίτο Μουσολίνι, λαοπλάνος σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, όμως στο σεξ τον έχει από κάτω τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Λάτρης των γυναικών και ο Ανδρέας, όμως στο σκορ υστερεί σε σύγκριση με τον Ιταλό δικτάτορα.

Στις 26 Απριλίου το 1945, πριν προλάβει να το σκάσει στην Ελβετία, οι αντάρτες συνέλαβαν τον αρχιφασισταρά Μουσολίνι, μαζύ με την ερωμένη του Κλάρα Πετάτσι. Μετά από δύο ημέρες, σα σήμερα, τους κρέμασαν ανάποδα σ' ένα βενζινάδικο. Να τους βλέπουν όλοι. Δημόσια διαπόμπευση. Για παραδειγματισμό.

Συνεταιράκι με τον Αδόλφο Χίτλερ ο Μπενίτο, αλλά κουβαλούσε άλλη τρέλλα επάνω του. Ήταν άθεος, ξεκίνησε από αριστερός, πολέμησε τον Πάπα της Ρώμης, και δεν ήταν αντισημίτης, όπως ο Φύρερ. Το έλεγε ο ίδιος, μάλιστα, ότι η γυναίκα με την οποία έκανε το πιο ονειρεμένο κρεββάτι ήταν μια Εβραία.

Ποιος Μπερλουσκόνι. Σε παρακαλώ. Μουσολίνι και πάσης Ιταλίας. Ούτε έβαψε ποτέ τα μαλλιά του όπως ο Σύλβιο, ούτε πήρε viagra, ούτε χαρτζηλίκωνε πουτανάκια για να τα χουφτώνει όπως ο καβαλιέρε.

Έπρεπε να περάσουν 70 χρόνια, σύμφωνα με το νόμο για να δημοσιοποιηθεί το προσωπικό ημερολόγιο της Κλάρας Πετάτσι, όπου ο κόσμος έμαθε πόσο ασυγκράτητος γυναικάς ήταν ο Μουσολίνι.

Διαβάστε ακόμα:

Το σεξ δεν ήταν αρκετό για να ξεχαρμανιάσει