ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Για το ρόλο θα ταίριαζε ο Πήτερ Σέλερς, αν και φατσικά καμμία σχέση με τον Άδωνη Γεωργιάδη. Μια δεύτερη επιλογή θα ήταν ο Ούγκο Τονιάτσι, μακαρίτης κι αυτός, όπου κινηματογραφικά θα αναδείκνυε τη φάση. Και ο θεατής στο κωμικό του πράγματος θα έβρισκε τη σοβαρή διάστασή του. Όπως θα διασκέδαζε παρά τη σοβαρότητα, τη δραματικότητα του επεισοδίου.

Στο Ζάππειο χθες, σύνοδος των υπουργών υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό την προεδρία του Άδωνη. Φοβερά πράγματα. Αυτά γίνονται μονάχα στο σινεμά. Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα έχει βαρύνει, με τη συζήτηση για τα μέτρα στον τομέα της Υγείας. Βαράει το τηλέφωνο, εκείνο το τεράστιο γαλάζιο gadget ακουστικό του Έλληνα υπουργού.

«Αγάπη μου, χρειάζομαι έναν γυναικολόγο» ζητάει από τον σύζυγό της η εγκυμονούσα κυρία Ευγενία Μανωλίδου, χωρίς καν να κάνει τον κόπο να ρωτήσει αν ενοχλεί τον υπουργό. Σαν ελατήριο πετάγεται ο Γεωργιάδης και πριν εγκαταλείψει την αίθουσα ρώτησε την γυναίκα του αν υπάρχει κάτι σοβαρό. Τελικά, δεν ήταν κάτι επείγον και ο υπουργός συνέστησε στην έγκυο: «Κάλεσε το τριψήφιο τηλέφωνο του ΠΕΔΥ, κλείσε ραντεβού και μετά με ενημερώνεις».

Μετά από δέκα λεπτά η σύζυγος έστειλε SMS: «Αγάπη μου, σχίζει το ΠΕΔΥ. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε μέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας». Μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο απευθύνθηκε ο Γεωργιάδης στους Ευρωπαίους συναδέλφους του: Κύριοι, σας διαβάζω μήνυμα της συζύγου μου, η απόλυτη επιβεβαίωση ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο οι μεταρρυθμίσεις μας στην Ελλάδα».

Λέτε; Να ‘ναι στημένο το έργο από τον υπουργό της υγείας.

Διαβάστε ακόμα:

Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια