Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΗΟ

 

Το παραμύθι. Το χοντρό παραμύθι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το παίζουν στα ίσα την προεκλογική περίοδο. Η νέα μόδα. Είμαι υπερκομματικός. Ποιοι το λένε αυτό; Όλοι. Ποιοι όλοι; Οι κομματικοί. Και οι πρώην κομματικοί. Γιατί; Εδώ σε θέλω.

Άντε να πεις ότι δεν σε δουλεύει ο πρώην. Ο πρώην κομματικός. Αυτός που ήταν σε κόμμα και σήμερα δεν είναι. Αφού πήρε ό, τι πήρε, πόστα, δημοσιότητα, από το κόμμα του, σήμερα ξέκοψε. Σου λέει, όμως, και ο κομματικός, αυτός που παραμένει και πρωταγωνιστεί στο κόμμα του. Ότι είναι υπερκομματικός κι αυτός. Γιατί; Εδώ σε θέλω.

Επειδή ο κόσμος δεν γουστάρει τα κόμματα. Α, έτσι! Συχαθήκατε τα κόμματα; Κανένα πρόβλημα, ό, τι πείτε εσείς, οι ψηφοφόροι, οι πελάτες. Το έλεγε και το έγραφε ο παληός μπακάλης, ο χασάπης της γειτονιάς: “Ο πελάτης έχει πάντα δίκηο”.

Φοβερά πράγματα. Κομματικοί, άνθρωποι που μεγάλωσαν με τα κόμματα, κατεβαίνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και με το φτούκα προ λένε “Μακρυά τα κόμματα από το δήμο”. Είπαμε. Ο πελάτης έχει πάντα δίκηο. Αυτό τον έφαγε, το δίκηο του.

Διαβάστε ακόμα:

Η γκραν ξευτύλα των ψηφοφόρων