Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

 

Η ασχετοσύνη. Να χαρακτηρίζουν απίθανο και παράδοξο, προκλητικό και αντιδημοκρατικό, το γεγονός ότι στην Θεσσαλία πήρε μεγάλο ποσοστό, μεγαλύτερο από εκείνο στις βουλευτικές εκλογές, ο έγκλειστος στις φυλακές του Κορυδαλλού υποψήφιος περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής. Κάποιος Ηλιόπουλος. Πού είναι το περίεργο;

Στην Θεσσαλία επίσης, στο Βόλο συγκεκριμένα σάρωσε ο πρώην φυλακισμένος Αχιλλέας Μπέος. Ούτε ο πρώτος, ο τελευταίος είναι ο κάποιος Ηλιόπουλος που κατηγορήθηκε για αξιόποινες πράξεις και είτε καθάρισε με το νόμο, είτε έχει ακόμα τραβήγματα, άσχετο αν παραμένει ή, όχι στη φυλακή, και εκλέγεται, και προτιμάται από το αξιοσέβαστον εκλογικόν σώμα.

Για χρόνια, μεταπολεμικά, η ΕΔΑ όταν ήθελε να αποφυλακίσει κάποιον αριστερό αγωνιστή, τον έβαζε υποψήφιο βουλευτή και έδινε γραμμή να υπερψηφιστεί. Εκεί έφθασε η πολιτικοποίηση στην Ελλάδα μετά την αποχουντοποίηση. Κορυφαία στελέχη κομμάτων που παραμύθι φούρναρης παριστάνουν τους πολέμιους της διαφθοράς να είναι ένοχοι με βούλα σε σκάνδαλα οικονομικά από τη μία. Και από την άλλη να επαναλαμβάνεται το σκηνικό των κυνηγημένων αριστερών στις φυλακές, αυτή τη φόρα με τους χρυσαυγίτες.

Διαβάστε ακόμα:

Κουστουμαρισμένοι χρυσαυγίτες χαλάστρα στον Αρη