ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΕΟΥ ΣΕ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΡΠΑΚΤΗ!

Πηγή: INTIME
 

Ο αποδυτηριάκιας το’ πε. Μη βγει δήμαρχος στο Βόλο ο Αχιλλέας Μπέος. Θα πέσει γέλοιο. Ο άνθρωπος μ’ αυτά που θα λέει, θα τρελλάνει κόσμο. Θα δίνει έτοιμα σκετς στους Λαζόπουλους κι άλλους Β΄ εθνικής που κάνουν σατιρικές εκπομπές. Τα έχουμε πει.

Δεν παίζεται ο νέος δήμαρχος Βόλου που την επόμενη κιόλας στιγμή της εκλογής του κήρυξε την επανάσταση ενάντια «στους ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης, της κουλτούρας του κώλου τα ενιάμερα». Έβαλε στο στόμα του και ονόματα «Στον κάθε αποτυχημένο Νταλάρα, Κιμούλη, άντε να φέρουν και τον Φασουλή, που τα έβαλαν μαζύ μου, αυτοί που στήριξαν το σύστημα και τα έπαιρναν χοντρά από το υπουργείο πολιτισμού».

Φοβερά πράγματα. Κανένας άλλος μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν τα έβαλε με «τη μαφία της καλλιτεχνικής ζωής», δεν το είπε έτσι ο Μπέος, ο οποίος όμως υποστήριξε ότι «οι διάφοροι Νταλάρες και Κιμούληδες» και ασφαλώς δεν αναφερόταν μονάχα σ’ αυτούς, στήριζαν το σύστημα και κονομούσαν σε βάρος του ιδρώτα του λαού.

Ο Μπέος, λοιπόν, τάχθηκε εναντίον «ενός ολόκληρου συστήματος που μ’ έστειλε φυλακή, του συστήματος που υποστηριζόταν από την δήθεν κουλτούρα των γραμμάτων και των τεχνών και της πουτάνας της αρπακτής!».

Διαβάστε ακόμα:

Κόντρα στα λαμόγια της πολιτικής ο Μπέος