ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΕΡΙΞΕ ΕΞΟΣΕΤ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

«Ποιος Μώραλης; Ο Μαρινάκης πήρε τον Δήμο Πειραιά...». Αυτό είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου δημοσίως και επισήμως. Πριν οτιδήποτε άλλο, μια απαραίτητη παρατήρηση. Ουδείς άλλος εκτός του υποψηφίου δημάρχου Μιχαλολιάκου δεν τόλμησε να τα βάλει φόρα παρτίδα εναντίον του μεγαλομετόχου του εφοπλιστή Μαρινάκη. Γιατί το έκανε η «σιδηρά κυρία» η οποία κι αυτή είναι εφοπλίστρια;

Μήπως ξανακτυπήσουν οι παοκτσήδες! Δεν το ξεχάσαμε.

Ένα – δυο χρόνια μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 η Γιάννα και ο σύζυγός της Θόδωρος έκαναν μια χεριά κι έδωσαν κάτι ψιλά στον ΠΑΟΚ που είχε οικονομικά προβλήματα. Το πιάσαμε το κελεπούρι σκέφθηκαν οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ που διπλάρωσαν τότε τους Αγγελόπουλους. «Συγγνώμην, δεν θα πάρουμε…» τους είχε ξεκαθαρίσει τότε η Γιάννα.

Θα επανέλθουν οι παοκτσήδες; Όχι, δύσκολο. Υπάρχει ο Ιβάν, μόνον αν δεν περπατήσει ο Ρώσος οι παοκτσήδες θα νοιώθουν ότι έχουν στην εφεδρεία την Γιάννα. Μη ξεφεύγουμε.

Πως το ήξεραν στην τηλεόραση του άλφα του Κοντομηνά ότι η Γιάννα θα έρριχνε έξοσετ στον Μαρινάκη; Έτσι στο άσχετο τους έκατσε η δουλειά, δεν νομίζω. Και ψάχνονται όλοι. Τι έχει στο μυαλό της η Αγγελοπούλου μ’ αυτήν την «προειδοποιητική» με στόχο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον τρόπο που διεξήχθη ο προεκλογικός αγώνας στον Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα:

Της πλάκας ο Μπαντέρας μπροστά στον Τσίπρα