ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

Καιρό είχαμε να τον ακούσουμε. Πού διάολο είχε εξαφανιστεί ο αγαπητικός με τις χιλιάδες θαυμάστριες βοσκοπούλες. Έστω ότι μετά από καιρό, μετά από απουσία αδικαιολόγητη, ο σύντροφος Πέτρος Τατσόπουλος ξανακτύπησε: Δεν ξαναγυρνάω στον Σύριζα, άλλωστε δεν με θέλουν.

Θα μιλήσουμε σοβαρά ή, θα κάνουμε πλάκα; Μη μας παρασύρει ο Πετράν, αυτός κάνει την πλάκα του. Φως φανάρι. Για πλάκα έγινε βουλευτής, την πλάκα του κάνει δυο χρόνια.

Δεν λέω ότι ο συγγραφέας δεν είναι σοβαρό άτομο. Λέω ότι δεν έχει πάρει σοβαρά την πολιτική, όπως σοβαρά παίζει στο σεξ και στη συγγραφή. Αν, λοιπόν, δεν έκανε την πλάκα του θα έλεγε το άλλο. Ζητώ συγνώμην απ' όσους μαλάκες μ' είχαν ψηφίσει με μια ομάδα που δεν με γουστάρει κι εγώ δεν τους γουστάρω. Τον Σύριζα.

Έτσι είναι. Κάποιοι σε ψήφισαν, σύντροφε Πέτρο. Και δεν θα σε ψήφιζαν αν ήσουν μ' άλλο κόμμα. Αφού, λοιπόν, χώρισαν οι δρόμοι σας έπρεπε να ζητήσετε συγνώμην και οι δύο πλευρές. Και εσύ και ο Σύριζας. Δεν ήταν προσωπική σας υπόθεση ο γάμος σας, όπως και το διαζύγιό σας. Νομίζω.

Διαβάστε ακόμα:

Μπέος και Βολιώτες η ντροπή του Βόλου