ΑΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Πηγή: INTIME
 

Στον ανασχηματισμό δεν υπάρχει λογική. Κατανοητό. Άλλο ότι το έργο πουλιέται και κόβει εισιτήρια. Σήμερα αύριο γίνεται ανασχηματισμός. Και λοιπόν; Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν. Και λοιπόν; Δεν έχει καμμία, μα καμμία σημασία αν αλλάζει κάποιους υπουργούς ο πρωθυπουργός. Καμμία σημασία. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι… αναλύσεις για το νόημα του ανασχηματισμού που έγινε φθάνουν στα όρια της ηλιθιότητος.

Όπως και να ‘χει, όμως, είναι ψιλοξευτύλα να είσαι υπουργός και να σου λένε «Περάστε έξω». Κι όταν το λένε στον Άδωνη Γεωργιάδη το πράγμα είναι ολότελα άδικο. Για σιγά, ρε. Σύμφωνοι, το είπαμε, δεν έχει καμμία διαφορά ποιος είναι υπουργός. Αλλοίμονο. Να εξαρτάται η ζωή μας, έστω και για ένα τοις χιλίοις επειδή έγινε αυτός κι όχι κάποιος άλλος υπουργός.

Μιλάμε σοβαρά. Μιλάμε πολιτικά. Εδώ δεν έχει σημασία ποιος είναι πρωθυπουργός. Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας. Τέλος πάντων, λέγαμε για τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο άνθρωπος είναι αστέρι. Και πεντακάθαρος, και νταής, και μπουκαδόρος. Δείξε μου να τον δω έναν δεύτερο πολιτικό στην ΝΔ, βουλευτή, υπουργό, κάποιον της αυλής του πρωθυπουργού, που «τα λέει», που αντιμετωπίζει τον Σύριζα. Δεν έχεις άλλον Γεωργιάδη που από τότε που ήρθε από το Λαός στη ΝΔ παίζει σέντερ-φορ στην ομάδα. Και του παίρνεις το υπουργείο. Σα να λες στον κόσμο ότι ο κύριος δεν μετράει. Ότι ζυγίζει όσο τον μετράνε οι κομματικοί μας αντίπαλοι. Άδικο.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη γκρίνια του Λοβέρδου