“ΒΑΣΙΛΕΙΟ” Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Και ακόμα το παλληκάρι δεν έχει αναλάβει δήμαρχος. Λέω για τον σύντροφο Άρη Βασιλόπουλο, το νέο δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, από Σεπτέμβριο. Ακόμα, δηλαδή, δεν έχουν αρχίσει να βαράνε τα όργανα και οι καμπάνες που θέλει να στήσει στο γήπεδοΑγια Σοφιά” ο Μελισσανίδης.
 
Πριν πω οτιδήποτε άλλο μια κουβέντα, να ξέρουμε τι γίνεται, τι πρόκειται να γίνει, μάλλον να μη γίνει. Εάν ο νέος δήμαρχος το παρατραβήξει το σχοινί, τότε δεν γίνεται γήπεδο της ΑΕΚ. Είναι εκλεγμένος και σαν αφεντικό στη συγκεκριμένη επικράτεια του είναι υπεράνω της Βουλής και άσε να ψηφίζει όποιον νόμο θέλει.
 
Αριστερός είναι ο Βασιλόπουλος. Αριστερότατος. Αντιμνημονιακός. Κομματόσκυλο εδώ και δέκα χρόνια οργανωμένο στον Σύριζα και δύο φορές εκλεγμένος στην κεντρική επιτροπή του κόμματος. Ήταν, άλλωστε, ο χρισμένος από τον Τσίπρα υποψήφιος δήμαρχος.
 
Παραμονές των δημαρχιακών εκλογών ο 36χρονος κύριος Άρης Βασιλόπουλος, απόφοιτος της φιλοσοφικής, φιλόλογος, έλεγε “Η ΑΕΚ είναι η ψυχή της Φιλαδέλφειας και θέλουμε το γήπεδο όμως όχι χωρίς να ληφθούν οι βελτιωτικές μας προτάσεις”. Κερδίζει τη δημαρχία και την κάνει γυριστή. Είπαμε. Ακόμα δεν άρχισαν να βαράνε τα ταμπούρλα των Ζουλού.