Η ΙΔΙΑ ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Φοβερά πράγματα. Ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει, λέει, να κάνει κόμμα. Μιλάμε ότι την Ελλάδα, τους Έλληνες τους έχουν για πλάκα. Εντελώς. Για την απόλυτη πλάκα. Να είσαι Παπανδρέου, δηλαδή να λέγεσαι Παπανδρέου, να φεύγεις από το κόμμα σου, και παραμύθι φούρναρης να μιλάς για “ενότητα”, άρα πρέπει να φτιάξουμε νέο κόμμα. Να ξαναγίνω, δηλαδή, αρχηγός κόμματος διότι στο δικό μου δεν μπορώ να ξανακάνω τον αρχηγό.

Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Να, που σύμφωνα με έγκυρες, που λένε, πληροφορίες ότι το έργο ξευτυλέ ολέ είναι στα σκαριά. Δεν είναι τυχαίο ότι από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, με αφορμή τα γενέθλια της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε πως στο Ζάππειο δύο μέρες πριν θα γίνει μια “έκθεση” με ανέκδοτο υλικό από τα αρχεία των ιδρυμάτων Γεωργίου και Ανδρέα Παπανδρέου, παπού και μπαμπά του Γιώργου.

Και αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Τζωρτζ μία ατελείωτη μπουρδολογία που σηκώνει το γιαούρτωμα της αιωνιότητας. Συγκεκριμένα:

«Σκοπός της Έκθεσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη δημιουργικού διαλόγου που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας οραματικής αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακων αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και το τον ελληνικό λαό”. Δι ευχών των αγίων πατέρων ημών...

Κι όμως! Μ' αυτές τις παπαρδέλες οι άνθρωποι κυβερνούσαν.

Διαβάστε ακόμα:

Πληρώνω και απαιτώ