ΓΙΩΡΓΟΣ Η, ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ;

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Μπορεί να μην υπάρχει σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, αλλά στο κόμμα, θέλω να πω στο κίνημα, οι πρωταγωνιστές του, έστω και μια κλάση κατώτεροι από τον παραμύθη ιδρυτή τους, το παίζουν γνήσια πασοκικά.

Δεν έδωσε «προσωπικό αγώνα», όπως ο ίδιος λέει, μόνον ο Γιώργος Παπανδρέου για να σώσει την Ελλάδα, για να μην υποβιβαστεί η ομάδα στη γάμα εθνική. Και ο Βενιζέλος παραδέχθηκε ότι για να γλυτώσει την κατηγορία η Ελλάδα έδωσε αγώνα με το οικονομικό επιτελείο.

Τι σόι μπουρδέλο σωτηρία είναι αυτή, όταν σήμερα η Ελλάδα ζει εποχή παραμονές 1821; Μαλακίες λες, κύριε αποδυτηριάκια. Δεν ξέρει τι σου γίνεται. Η Ελλάδα σώθηκε. Έστω. Και γιατί φθάσαμε στο χείλος του γκρεμού; Εδώ μιλάει η πασοκική πλαστογραφία. Δηλαδή;

«Φταίει ο πελατειακός καπιταλισμός» είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Μεγαλειώδες! Ούτε ο Ανδρέας δεν θα το σκεφτόταν αυτό. Φθάσαμε στη χρεοκοπία με το ΠΑΣΟΚ που 40 χρόνια πρωταγωνίστησε επειδή φταίει ο πελατειακός καπιταλισμός. Πήρες πρέφα;

Όχι ο καπιταλισμός. Ο καπιταλισμός δεν φταίει. Ο κακός καπιταλισμός φταίει. Κι στο λέει αυτό, ότι δεν έχει ευθύνη ο καπιταλισμός, ο πρόεδρος του σοσιαλιστικού κινήματος στην Ελλάδα. Μ’ αυτές τις παπαρολογίες οι άνθρωποι κυβέρνησαν 18 χρόνια από το 1981 μέχρι το 2003.

Διαβάστε ακόμα:

Ευτυχώς που ήταν ο Γιώργος