Η ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ

Πηγή: Fosphotos
 

Ο Θόδωρος Πάγκαλος λέει αλήθειες. Να μάθουμε να ακούμε. Και να ξεχωρίζουμε την αλήθεια από το ψέμα. Και το παραμύθι από την απάτη. Μια ζωή ο Πάγκαλος ήταν μια κομπίνα. Ποιος το λέει αυτό; Η πραγματικότητα. Μια ζωή ΠΑΣΟΚ ήταν ο χοντρός. Τι άλλο να σου πω;

Σήμερα, όμως, ο σύντροφος Θόδωρος Πάγκαλος λέει μεγάλες αλήθειες, έστω και χωρίς να ζητάει συγνώμην για το αίσχος να υπηρετήσει ένα διεφθαρμένο και παπατζήδικο κόμμα που στηρίχθηκε στη γοητεία του λαοπλάνου αρχηγού του Ανδρέα. “Ψήφισα ΝΔ” είπε ο πρώην αντιπρόεδρος του κραταιού ΠΑΣΟΚ.

Χρειάζεται καθρέπτη, λόγω τεράστιας κοιλιάς, να δει τα γεννητικά του όργανα ο Πάγκαλος, όμως σήμερα τα τιμάει. Τα έχει, δεν τα έχασε. Μεγάλη, αρχιδάτη κουβέντα αυτή, ότι ψήφισε ΝΔ.

Μιλάμε πολιτικά όμως, όχι σεξουαλικά. Ο Πάγκαλος δεν ψήφισε ΝΔ, ψήφισε κατά του Σύριζα στις ευρωεκλογές, ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Κι αν το δούμε πιο σωστά ο Θόδωρος με το πολιτικό του δίκαννο, που ακόμα δεν το έχει κρεμάσει στην πραγματικότητα, πυροβόλησε το ΠΑΣΟΚ καταψηφίζοντας τον Σύριζα με την ψήφο του στη ΝΔ.

Το πρόβλημα, δηλαδή, για τον Πάγκαλο είναι ότι ένα άλλο κόμμα, ο Σύριζας, πήρε τη θέση του ΠΑΣΟΚ και παίζει πασοκικά. Αυτό καταψήφισε ο πρώην υπουργός σ' όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Κατούρησε τη δημοκρατία