ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΧΗΛ

Πηγή: Fosphotos
 

Είμαστε κόμμα, σου λένε. Έχουμε τις ίδιες αρχές, τα ίδια πιστεύω και τους ίδιους στόχους, γι' αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε κόμμα, το οποίο βέβαια όλοι εσείς οι μαλάκες, είτε μας ψηφίσετε, είτε όχι, θα μας πληρώνετε. Έτσι πάει.

Μ' αυτή τη λογική, λοιπόν, κάποιοι περίεργοι, όμως με τις ίδιες αρχές, τα ίδια πιστεύω, τους ίδιους στόχους, οργανώθηκαν σ' ένα κόμμα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και με τη μία μπήκαν στη Βουλή. Σαν κόμμα, έτσι; Όχι σα συμμορία, σαν καφενείο, σα μπαρμπουτιέρα, σαν τυχαία παρέα στην παραλία, στο κομμωτήριο.

Και ποια ήταν η συνέχεια; Ένας-ένας, απ' όλους αυτούς που είχαν τις ίδιες αρχές, τα ίδια πιστεύω, τους ίδιους στόχους, άρχισαν να την κοπανάνε από το μαγαζί. Μετά να εγκαταλείπουν το σκάφος δυο-δυο. Κι όταν πια άρχισε το κόμμα να φθάνει σε κατάσταση ημιδιάλυσης, οι αποχωρήσεις ήταν τρεις-τρεις κι ακόμα περισσότεροι.

Και λένε οι μαλάκες ότι στο κόμμα του Καμμένου δεν μπορούνε να τα βρούνε μεταξύ τους. Γιατί, στο κόμμα του Τσίπρα τα βρίσκουν; Να είμαστε σοβαροί. Σε κανένα κόμμα δεν υπάρχει ενότητα, ομόνοια και πειθαρχία συνειδητή. Δεν ακούγεται κιχ στον Σύριζα διότι πάει να γίνει κυβέρνηση. Χαμός γίνεται στην Δημάρ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες διότι τους είχε φάει το μαύρο σκοτάδι.

Η Ραχήλ Μακρή, βουλευτίς Κοζάνης, δεν κάθεται καλά. Όταν ξεπέρασε τα όρια ο αρχηγός Καμμένος την έστειλε στο πειθαρχικό του κόμματος. Γιατί; Επειδή με τις ενέργειές της η Ραχήλ “λέει” σ' όλο τον κόσμο ότι ο Καμμένος είναι της πλάκας αρχηγός, ασόβαρος.

Μια παρένθεση. Ποια είναι η Ραχήλ της Βίβλου; Ραχήλ και Λία αδελφές είναι και ανηψιές του γενάρχη του Ισραήλ Ιακώβ, ο οποίος τις παντρεύτηκε και τις δύο. Επειδή, όμως, ο Ιακώβ έπρεπε να γεννήσει 12 αγόρια που θα γινόντουσαν οι προπάτορες των 12 φυλών του Ισραήλ, ο μπάρμπας παντρεύτηκε άλλες δυο γυναίκες, την Βάλα και την Ζελφά.

Επιστροφή στην Ραχήλ της Βουλής, όχι της Βίβλου. Ο Καμμένος έκανε τομεάρχη πολιτισμού την βουλευτίνα Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, αλλά αυτό δεν άρεσε στην Ραχήλ, άσχετο αν τα δύο κορίτσια έχουν τις ίδιες αρχές, τα ίδια πιστεύω και τους ίδιους στόχους. Συγκεκριμένα η Ραχήλ, που απειλείται πλέον με διαγραφή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και κινδυνεύει να μην είναι ανεξάρτητη Ελληνίδα, έγραψε:

“Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα (εννοεί την Ξουλίδου). Αυτό το σπουδαίο στέλεχος στον αγώνα λασπολογίας με τους υπανθρώπους. Τελικά, ποιανού τσιράκι είμαι, του Μπόμπολα ή, του Μελισσανίδη. Να δω και τις δύο έξω από την Αμφίπολη μαζύ με τον τρελλό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό. Δεν θα κάνουν τις Καρυάτιδες πάντως”.

Μάλιστα, κυρίες και κύριοι. Αυτούς ψηφίζετε. Αυτούς πληρώνετε.

Διαβάστε ακόμα:

Αντί να πάρουν στο ψιλό τον Αδωνη