ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ

Πηγή: Fosphotos
 

Αυτή είναι η Ελλάδα, ρε! Η αιώνια και αδιόρθωτη Ελλάδα. Δεν ησυχάζει αν δεν ζει σε ρυθμούς προεκλογικούς. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Μεγάλοι οι Έλληνες! Οι πρώτοι καραγκιόζηδες της πολιτικής στην Ευρώπη. Ξεχνάνε όλα τους τα προβλήματα και ταξιδεύουν σε μαγικό χαλί όταν αναπνέουν αέρα εκλογών.

Κανονικά, λέω εγώ, αν ήντουσαν δημοκρατικοί, πολιτικοί και κόσμος, κόμματα και οργανώσεις, θα έπρεπε να έβλεπαν σα λεπρό, έστω σα σκέτο τυχοδιώκτη, όποιον μιλούσε για πρόωρες εκλογές. Όχι, κύριε! Εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια! Ακόμα κι αν δεν μας γουστάρει σήμερα η κυβέρνηση που εξέλεξε ο λαός.

Αυτό σημαίνει Δημοκρατία. Αυτό σημαίνει σεβασμός στο Σύνταγμα. Δεν τα ξέρει αυτά ο Έλληνας. Γι' αυτό ΟΟΟΟΟΛΟΙ οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης ζητάνε μια ώρα αρχύτερα εκλογές. Η ξευτύλα! Ο Σαμαράς ήθελε πρόωρες εκλογές, όπως ο Παπανδρέου, όπως ο Καραμανλής, για να μην πάμε πιο πίσω. Το ίδιο κάνει και ο Τσίπρας.

Και λέμε ότι το τελευταίο 48ωρο φαίνεται ότι λύνονται τα λουριά. Πάνε για εκλογές. Πριν συμπληρωθεί η τετραετία. Για μία φορά ακόμα. Για να πιάσουμε την καλή.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν κάνει ό,τι γουστάρει ο πρωθυπουργός