ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Μαλάκας δεν είμαι, και είμαι σίγουρος γι’ αυτό, όμως νά που κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. Τι να σου πει ο Γιώργος Παπανδρέου; Τίποτα. Δεν είσαι δημοσιογράφος αν περιμένεις να βγάλεις κάτι από την κουβέντα σου με τον πρώην πρωθυπουργό. Άλλο, αν θαρρείς πώς είναι πρόσωπο το οποίο παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον στην έρευνα. Στο ρεπορτάζ. Άλλο αυτό.

Το να πάρεις συνέντευξη από τον ίδιον τον Γιώργο Παπανδρέου μου κάθεται κουφό. Ανέκδοτο. Και γιατί δεν είναι ο τύπος που έχει να πει κάτι, να σου ανοιχθεί, αλλά και γιατί δεν τον συμφέρει να «μιλήσει». Άρα μια άχαρη δουλειά δημοσιογράφου είναι να συνομιλήσεις μαζύ του, με το μαγνητόφωνο να γράφει τις απαντήσεις του George.

Πες μου εσύ τι γυρεύει μια γκομενάρα Σουηδή δημοσιογράφος, με το όνομα Καϊσα Εκις Εκμαν (φωτό), από τον Γιώργο. Υπάρχει θέμα, επιμένει η ίδια. Μέχρι που έβγαλε βιβλίο για τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου. Να μας πει, τι; Να μας φωτίσει, τι;

Και στη συνέντευξη της Σουηδέζας δημοσιογράφου ήταν παρών, λέει, και ο αδελφός του Γιώργου, ο Νίκος Παπανδρέου, που παρέμβαινε στην κουβέντα κι έλεγε τα δικά του. Ότι δεν είναι σωστά αυτά που λένε, ότι κονομήσαμε από την κρίση, ότι βγάλαμε λεφτά, ότι η μητέρα μου, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, έστειλε πακέτο σε τράπεζα του εξωτερικού.

Σου λέω περίεργα πράγματα. «Η μητέρα μου ζει σ’ ένα σπιτάκι χωρίς πόσιμο νερό» είπε ο Νίκος Παπανδρέου». Πως το σχολιάζει ο αδελφός του ο Γιώργος;

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας, για την Ελλάδα, ρε γαμώτο