ΣΕ ΛΗΜΕΡΙΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ

 

Να σου πω εγώ τι συμβαίνει με τον φουκαρά τον Γιώργο Παπανδρέου. Που, τελικά, όπως αποδεικνύεται του αξίζει που θα περάσει στην Ιστορία σα “Γιωργάκης”. Το παλληκάρι τον πιέζουν! Του έχουν κάνει δύσκολη τη ζωή οι παλαιοπασόκοι. Μιλάμε ό, τι πιο βρώμικο και ελεεινό κυκλοφορεί με τη φανέλλα του ΠΑΣΟΚ.

Όπως το λέω. Φτιάξε κόμμα, στριμώχνει τον Γιωργάκη όλος ο κόσμος των πασοκτζήδων που δεν τους θέλει ο Σύριζα και έχουν μείνει ξέμπαρκοι. Σε πάω τώρα σε λιμάνια πειρατικά. Σε στέκια που ήταν πήκτρα απ' όλες τις φυλές των κουρσάρων. Ήθελε κάποιος πλήρωμα από παράνομους, από κλέφτες, μαχαιροβγάλτες, σ' ένα τέτοιο ποστάλι θα έβρισκε τους κατάλληλους φονηάδες.

Έτσι που λες. Δεν αφήνουν σε ησυχία τα πιο βρωμερά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ τον φουκαρά τον Γιωργάκη. Αν ήταν Γιώργαρος θα τους έκοβε τη φόρα “Παρατάτε με! Ποιο ΠΑΣΟΚ, τελειώστε αυτό το παραμύθι. Έκλεισε τον κύκλο του. Ό, τι αρπάξατε, ό, τι φάγατε, δεν υπάρχει άλλο”.

Να, γιατί ο Γιωργάκης το φέρνει απ' εδώ, το πάει προς τα εκεί, για το... νέο κόμμα, όμως χωρίς να το τολμάει ακόμα. Και λέει αυτά τα απίθανα για νέο σοσιαλιστικό κίνημα, για ένα δρόμο αξιών. Που αν τα πει σε άλλο ακροατήριο, όχι στο λαμογιάρικο του ΠΑΣΟΚ που έφαγε κόκκινη κάρτα από τον Σύριζα, θα πέσουν γιουρτόπιτες στη καράφλα του Γιωργάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Μάγκας, όχι στο τσάμπα, η Ρένα Δούρου