ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

 

Έχουν απόλυτο δίκαιο εκεί στο ΚΚΕ να γελάνε με τα καραγκιοζιλίκια του Σύριζα. Όχι, ρε! Τα παιδιά που απεφοίτησαν από το νυχτερινό σχολείο του κομουνιστικού κόμματος και σήμερα βρίσκονται στον κυβερνητικό Σύριζα, προ των πυλών της κυβέρνησης Σύριζα, κοροϊδεύουν τον κοσμάκη. Ανοίγουν παρτίδες με το παπαδαριό. Αν είναι δυνατόν.

Η επανάσταση, η αλλαγή, η εκδίωξη της τρόικας και ο αντιμνημονιακός αγώνας έχει ανάγκη και τους δεσποτάδες. Αυτό το μήνυμα περνάει με τις ενέργειές του ο Σύριζας. Φοβερά πράγματα. Δεν έχουν τσίπα οι άνθρωποι. Έχουν τόσο πολύ σαλτάρει στη σκέψη ότι πάνε τραίνο στις εκλογές, που συμπεριφέρονται σαν παραδοσιακοί παπατζήδες πολιτικοί της παλαιάς δεξιάς.

Αντιπροσωπεία του Σύριζα επισκέφθηκε στην Κωνσταντινούπολη τον πατριάρχη Βαρθολομαίο. Όχι, ρε! Επικεφαλής η κομουνίστρια βουλευτίνα Νάντια Βαλαβάνη. Ο Τσίπρας σαν αρχηγός στον Πάπα της Ρώμης, τα στελέχη στον Πατριάρχη της Ορθοδοξίας. Για ποιο λόγο;

Ε, όπως πήγε η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός με τον Μαρινάκη στον Βαρθολομαίο, έτσι πήγε και ο Σύριζα. Για ποιο λόγο; Σύμφωνα μ' αυτά που λένε οι ίδιοι οι συριζαίοι ενημέρωσαν τον Πατριάρχη ότι στην Ελλάδα βαράει η ανεργία. Ότι πλήττει τον κόσμο η πολιτική λιτότητας. Όχι, ρε!

Και περιμένουν από τον παπά, τι; Να παρακαλέσει τον Θεό να βοηθήσει την Ελλάδα. Να κάνει λιτανείες. Προσευχές. Δοξολογίες. Νηστείες. Όχι αυτό, νηστεύουν σήμερα οι Έλληνες και όχι γιατι το θέλει ο Θεός.

Μάλιστα, κύριε. Να είσαι αριστερός και να περιμένεις τη βοήθεια της Εκκλησίας για να λύσεις τα κοινωνικά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Αναγκαία τα στελεχιακά λαμόγια