ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ!

 

Γιώργος Στύλιος. Χωρίς να τον πάρει κανείς πρέφα ο τύπος, ο κάποιος Στύλιος, έγινε υφυπουργός παιδείας. Και τον μαθαίνουνε όλοι, ότι είναι, μάλλον ήταν υφυπουργός από τη στιγμή που τον καθάρισε η Κανέλλη η Λιάνα. Τσακωθήκανε οι δυο τους, η βουλευτίνα του ΚΚΕ και ο υφυπουργός, η Κανέλλη έβαλε τα κλάματα, ο άλλος, αυτός ο Στύλιος, της ζήτησε συγγνώμην, και από την ιστορία ο μεγάλος κερδισμένος βγαίνει ο Αντώνης Σαμαράς. Τι ακριβώς έγινε;

Εδώ δεν κάνουμε ρεπορτάζ. Κανένα ρεπορτάζ δεν έχει αξία αν δεν πιεις το ζουμί. Επί του θέματος, λοιπόν. Συζήτηση στη Βουλή, η Λιάνα Κανέλλη βγαίνει από αριστερά του υφουπουργού κι αυτός αμολάει “Θέλεις Κασιδιάρη!”, δηλαδή ξύλο, όπως τότε στον αντένα που είχε σηκώσει χέρι επάνω σου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Δεν το λες αυτό. Εκτός κι αν είσαι Στύλιος. Αν δεις τη φάτσα του νεοδημοκράτη, αυτουνού του Στύλιου, καταλαβαίνεις γιατί έπεσε στη λούμπα. Κουραμπιοκορόιδο. Κάνει μπαμ ο τύπος. Με ποια προσόντα να σταθεί απέναντι, μικρόφωνο με μικρόφωνο, με την παίκτρια Λιάνα Κανέλλη. Κάτι τέτοιους τους έχει για πρωινό, μόνον το κρουασάν.

Γυναίκες που σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Λιάνα Κανέλλη και Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με το καλάσνικωφ και δεν σταματούν να σε πυροβολούν. Ανεξάντλητες. Δεν γλυτώνεις έτσι και σε βάλουν στο σημάδι. Βου Βου! Δηλαδή; Βουλευτίνες Βρυκόλακες. Πίνουν αίμα. Βαμπίρ.

Η κυβέρνηση έχωσε στη φυλακή όλη τη Χρυσή Αυγή γιατί δεν είναι καλά παιδιά, κι ένας υφυπουργός είπε στην Κανέλλη “Σου χρειάζεται Κασιδιάρης”. Πάρτον κάτω, από τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε ακόμα:

Κόκκινη στην ιδεολογία, πράσινη στην μπάλλα