GAY ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

 

Ο υπουργός εξωτερικών της Λετονίας γνωστοποίησε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος. Καμμία έκπληξη. Μόνον οι μαλάκες μιλάνε για αποκάλυψη, για σοκ, για ξαφνικό κι άλλες τέτοιες παπαριές. Ζούμε στη φάση όπου οι gay διεκδικούν στα ίσα τη θέση τους στο χάρτη. Γιατί, λοιπόν, να εντυπωσιάζει η παραδοχή ότι είναι ομοφυλόφιλος ένας υπουργός όταν π.χ. έχουν ήδη εκλεγεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις δήμαρχοι gay, μάλιστα δηλωμένοι.

Ο ευρωβουλευτής του Σύριζα σύντροφος Δημήτρης Παπαδημούλης έχει βρει το κόλπο. Χωρίς να τον ρωτήσει κανείς, όταν σκάει ένα θέμα που προσφέρεται να τσουρνέψει δημοσιότητα, σουτάρει μια πονηρή μαλακιούλα στο twitter. Ο άνθρωπος το κάνει κατά σύστημα και έτσι εξασφαλίζει και συντηρεί την προσωπική του προβολή.

Η τελευταία μαλακιούλα του Παπαδημούλη έγινε με αφορμή τη δήλωση ομοφυλοφιλίας του Λετονού ΥΠΕΞ. “Άντε να δούμε πότε θα γίνει κάτι τέτοιο στη “φιλελεύθερη” “ευρωπαϊκή” και “ανεκτική” Ελλάδα”. Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Επειδή είναι δικηγόρος ο Παπαδημούλης, άρα υποτίθεται ξέρει καλά ελληνικά, επικροτεί την ενέργεια του Λετονού πολιτικού και σχολιάζει ειρωνικά, γι' αυτό βάζει εισαγωγικά, την δήθεν φιλελεύθερη, τη μαϊμού ευρωπαϊκή, την υποκριτικά ανεκτική Ελλάδα.

Κατά τον Παπαδημούλη, λοιπόν, η Ελλάδα ακόμα δεν έφθασε στο επίπεδο ούτε μιας Λετονίας που αποδέχεται την ομοφυλοφιλία ενός δημοσίου ανδρός. Μάλιστα. Ποιος, όμως, τον εμποδίζει τον Σύριζα να γνωστοποιήσει τους ομοφυλόφιλούς του;

Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην κυβέρνηση, κατά τον Παπαδημούλη. Αν δεν υπήρχαν δεν θα έγραφαν στο twitter “Άντε να δούμε πότε θα μας πουν οι ίδιοι ότι είναι gay”. Ποιοι και πόσοι είναι οι gay στον Σύριζα;

Στατιστικά το 10% των βουλευτών και στελεχών του Σύριζα είναι ομοφυλόφιλοι. Τόσοι υπολογίζονται οι gay παγκοσμίως. Πιθανόν στον Σύριζα να είναι 11%, 13% ίσως 8%, 7%.

Ο Παπαδημούλης, γιατί δεν ζητάει να κάνει το κόμμα του την αρχή. Αυτοί είναι οι gay μας. Και περιμένει από τους υπουργούς να “αποκαλυφθούν”.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιες βουλευτίνες είναι μαϊμού