ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: Intime
 

Στην κοσμάρα του περιπλανιέται ο Σύριζα. Άκουσε τις πιστολιές ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη και δήλωσε παρών και αξούριστος. Κι εμείς εδώ είμαστε, σου λένε οι συριζαίοι. Και ό,τι αρπάξουμε. Σε πολιτική παρέμβαση, δηλαδή.

Έτσι που λες. Κόμμα που κάνει πρωταθλητισμό είναι ο Σύριζας. Αυριανή κυβέρνηση. Δεν είναι δυνατόν να μείνει έξω από το παιχνίδι. Έξω από την κόντρα Μαρινάκη – Μελισσανίδη. Και τι μας είπε ο σύριζας; Μαλακίες. Οι άνθρωποι είναι άσχετοι. Και σαν άσχετοι λανσάρουν ασχετοσύνη. «Να διαφυλάξουμε τον αθλητισμό από τον πόλεμο των επιχειρηματικών συμφερόντων», αυτή τη χοντρομαλακία είπε ο σύριζας.

Το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες, αμόρφωτοι πολιτικοποιημένοι της πλάκας αριστεροί. Το ποδόσφαιρο είναι show, είναι λαϊκιά διασκέδαση, καμμία σχέση με αθλητισμό, αστοιχείωτοι ρομαντικοί για πατσαβούρες. Το ποδόσφαιρο για να δικαιώσει την επιθυμητή ένταξη του στην κοινωνία έχει ανάγκη τους επιχειρηματίες. Αυτούς που θα ενεργούν επιχειρηματικά όχι αλητόβια στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου.

Δεν έχει σήμερα άλλο μάθημα πολιτικής οικονομίας για τους φοιτητές του νηπιαγωγείου του Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Η ημέρα που ξεφορτώσανε τον Ανδρέα στο Ωνάσειο