ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ ΚΚΕ;

Πηγή: Fosphotos
 

Δεν χάνει ευκαιρία το ΚΚΕ να δείξει πόσο αντιλαϊκό κόμμα είναι. Το κόμμα του λαού και στο όνομα του λαού συνεχώς τα χώνει στον Σύριζα. Αυτό τι είναι; Με τρόπο λαϊκίστικο το ΚΚΕ βρίζει τον λαό, που προτιμάει τον Σύριζα κι όχι το κόμμα του λαού.

Όπως η Αλέκα Παπαρήγα έτσι και ο σύντροφος Κουτσούμπας επαναλαμβάνεται ότι ο Σύριζα είναι όπως το ΠΑΣΟΚ. Ο Συριζα είναι αυτό που είναι. Σαν το ΠΑΣΟΚ, ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, δεν θα κολλήσουμε εκεί. Σημασία έχει ότι σήμερα το κόμμα του Τσίπρα είναι πρώτο στις προτιμήσεις του λαού.

Υπάρχει αντίρρηση σ’ αυτό; Ούτε η CIA και το FBI, το ΝΑΤΟ και το Πεντάγωνο των ΗΠΑ, η Μέρκελ και ο Πούτιν ψηφίζουν, αλλά ο ελληνικός λαός. Και ο ελληνικός λαός γουστάρει πρώτο κόμμα τον Σύριζα. Κι εσύ, τι μας λες; Ότι ο Σύριζα είναι σαν το ΠΑΣΟΚ.

Έτσι είναι. Όχι, ακριβώς. Απλά ο Σύριζα καλύπτει το κενό του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με απόφαση του λαού. Ο κυρίαρχος λαός ήθελε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο το έφερε στα μέτρα
του και έπαιζε τη μπάλλα του. Ο λαός έπαιζε τη μπάλλα του με το ΠΑΣΟΚ, δεν γούσταρε να παίξει με το ΚΚΕ.

Και σήμερα ο λαός, αφού έστειλε στα αποδυτήρια το ΠΑΣΟΚ, έβγαλε στη σέντρα τον Σύριζα. Όποιος, λοιπόν, τα βάζει με τον Σύριζα δεν είναι αντισυριζαίος, πρώτα είναι κόντρα στον λαό.

Ο αποδυτηριάκιας είναι κόντρα στον λαό. Το παραδέχομαι. Είμαι αντιλαϊκός. Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκα είμαι συνειδητά εναντίον του λαού, δηλαδή εναντίον της πλειοψηφίας. Δεν είμαι με τον Σύριζα, ούτε εναντίον του Σύριζα. Είμαι εναντίον της πλειοψηφίας που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ή, Σύριζα, που καταψηφίζει Σύριζα ή, ΠΑΣΟΚ και όποιο άλλο κόμμα.

Το ΚΚΕ δεν μπορεί να ξεπεράσει το 10% και βρίζει όχι τα άλλα κόμματα, αλλά τον λαό που κατά τη γνώμη του κόμματος του λαού, δεν ξέρει ποιο είναι το συμφέρον του. Πιθανόν να έχει δίκαιο το ΚΚΕ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν στρέφεται, τουλάχιστον λεκτικά, ενάντια στον λαό. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Καφενειακού τύπου δωροδοκία βουλευτίνας