Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΕ(!) ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!!

 

Κάνω αποκάλυψη με την υπογραφή του αποδυτηριάκια. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι η πιο σπουδαία προσωπικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Όλοι οι άλλοι, και όταν λέω όλοι οι άλλοι, εννοώ όοοολους τους άλλους, είναι της πλάκας μπροστά στον χοντρό. Ναι, τόσο μεγάλη είναι η διαφορά που χωρίζει τον Βενιζέλο μ' όοοολους τους άλλους.

Μην κρίνεις από το ΠΑΣΟΚ που έχει φουντάρει. Μην τον ζυγίζεις τον χοντρό επειδή είναι αρχηγός σε κόμμα που επί των ημερών του έχει τελειώσει. Ούτε θα σου πω ότι ο Βενιζέλος δεν φταίει για την κρίση. Δεν κάνω τέτοια κουβέντα.

Μιλάμε παικτικά. Ποιος είναι ο πιο παικταράς στην κομματική πιάτσα. Αυτός είναι. Ο υπνωτιστής Βενιζέλος. Αυτοί που ξέρουν την κλάση του, έτσι τον αποκαλούν. Υπνωτιστή. Το αναφέρω μετά τη δίωρη συνάντηση του Βενιζέλου με τον Τσίπρα.

Δυο ώρες, ρε; Ναι, δυο ώρες υπνοθεραπεία έκανε στο υπουργείο εξωτερικών ο Βενιζέλος στον μικρό. Ο οποίος μικρός Αλέξης είχε βάλει βέτο, ότι δεν συναντιέμαι με τον πρωθυπουργό αν είναι παρών και ο Βενιζέλος. Να, που 120 λεπτά συναντήθηκαν ο παίκταρος με το παικτάκι, και τα είπαν για τα εθνικά θέματα. Πήρες χαμπάρι;

Ο υπνωτιστής τα είπε και τα παρουσίασε τα πράγματα, λέμε για τα εθνικά θέματα, με τέτοιο τρόπο που ο μικρός τα 'παιξε. Αλέξη μου, είσαι ο αυριανός πρωθυπουργός. Σου λέω, λοιπόν, σα φίλος, σα συνάδελφος, τα αγγούρια που σε περιμένουν.

Πήρες χαμπάρι; Ο Τσίπρας περπατούσε στο ισόγειο ενός κτιρίου στις Βρυξέλλες και μετά τη συνάντησή του με τον Βενιζέλο βρέθηκε στην ταράτσα του 28οροφου ξενοδοχείου να κυττάει κάτω στο δρόμο και να τον πιάνει ναυτία. “Τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής είναι σύνθετα και αξίζουν τον κόπο να τα συζητάει κανείς με άνεση χρόνου” δήλωσε ο Τσίπρας μετά τη δίωρη ύπνωση του Βενιζέλου.

Διαβάστε ακόμα:

Το κωλομπαρεύει ο Τσίπρας