Η ΓΙΑΝΝΑ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Φοβερά πράγματα. Η Γιάννα Αγγελοπούλου, που συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, συζήτησε χοντρές μπίζνες με τον αυριανό πρωθυπουργό! Είμαστε για να βουτάμε από το μπαλκόνι, να πέφτουμε στο κενό.

Παραμύθι φούρναρης τα φρου φρου και αρώματα για το δήθεν συνέδριο του ιδρύματος του Μπιλ Κλίντον. Ότι γι' αυτό το λόγο, ότι επειδή το συνέδριο θα γίνει στην Αθήνα με τη συμμετοχή διεθνών προσωπικοτήτων και χορηγών, επισκέφθηκε η Γιάννα τον αρχηγό της αντιπολίτευσης.

Το μενού της συνάντησης Γιάννας και Αλέξη, σύμφωνα με το “Βήμα” ήταν να συμμετάσχουν, στις έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Αιγαίο και Ιόνιο, τα δύο πλωτά γεωτρύπανα της οικογένειας Αγγελόπουλου. Ποιο μπαλκόνι, ρε! Υπάρχει και η ταράτσα, ρε.

Τι λέει η κυριακάτικη εφημερίδα; Ότι Θόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου αγόρασαν τα δύο παπόρια-γεωτρύπανα αλλά δεν τους έχει βγει αυτή η πολυέξοδη επένδυση και αναζητούν διέξοδο για νέες κερδοφόρες δουλειές.

Και θα τους λύσει το πρόβλημα ο Τσίπρας; Αν, δηλαδή, πιάσουν δουλειά τα γεωτρύπανα όταν με το καλό γίνει κυβέρνηση ο Τσίπρας κι αυτή η πονηρή φάτσα ο Σκουρλέτης, το έργο θα είναι αβαβά κι όχι με διαγωνισμό.

Το Βήμα αναφέρει ότι δύο off-shore του Αγγελόπουλου με έδρα τις Βερμούδες παρήγγειλαν το 2008 τα δύο πλοία εξόρυξης πετρελαίου, με κόστος πολύ μεγάλο, διότι τότε το βαρέλι έπιανε μέχρι 140 δολάρια. Το ένα από τα δύο πλοία, από τα δύο γεωτρύπανα, το βάπτισε το 2011 η Γιάννα Αγγελοπούλου. Μην προχωρήσω σ' άλλες λεπτομέρειες, που εντυπωσιάζουν στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός. Δεν επεδίωξα επιχειρηματική συναλλαγή με τον πρόεδρο του Σύριζα, ο καιρός θα το δείξει. Και τι απάντησε το Βήμα; Δεν μας λέει κάτι επί της ουσίας η κυρία Αγγελοπούλου και όντως ο καιρός θα δείξει.

Απορία. Γιατί με την επιστολή της στην εφημερίδα η Αγγελοπούλου σχεδόν δίνει την εντύπωση ότι το ρεπορτάζ του Βήματος είναι αληθινό; Ποια Γιάννα! Ο Τσίπρας εκτίθεται.

Διαβάστε ακόμα:

Ο αγώνας με το στόμα