ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ Ο «ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Πηγή: Fosphotos
 

Αμάν, μ’ αυτόν τον Λαφαζάνη. Μας τα έχουν ζαλίσει με τον επικεφαλής, λέει, της αριστερής πτέρυγας του Σύριζα, τον σύντροφο Παναγιώτη Λαφαζάνη, επί σειράν ετών έμπιστο του Χαρίλαου Φλωράκη στο ΚΚΕ, σκληρό κομουνιστή που σε αντίληψη και πρακτική ανήκει στο παρελθόν. Δουλεύουν τον κόσμο, λέει ο αποδυτηριάκιας. Από άγνοια, βέβαια.

Όπως το λέω. Ο στημένος γραφιάς, ο πρακτορικός δημοσιογράφος είναι λιγώτερο επικίνδυνος από τον άσχετο. Απ’ αυτόν που δεν ξέρει τι του γίνεται και παρουσιάζεται σαν ειδικός.

Επί του θέματος. Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα, λοιπόν, ότι ο Λαφαζάνης είναι ο σκληροπυρηνικός του Σύριζα και ότι στο κόμμα, στο κίνημα θέλω να πω, κρατάει τα μπόσικα, επειδή ο Τσίπρας όλο και ρίχνει νερό στο κόκκινο κρασί, όλο και περισσότερο γίνεται διαλλακτικός με κολλητηλίκια με πρώην πασόκους, με Ευρωπαίους, με δανειστές.

Και παρουσιάζουν το έργο ότι ο Τσίπρας έχει εσωκομματικό πρόβλημα με τον Λαφαζάνη που επιμένει στις «συνεδριακές» θέσεις του κόμματος, του κινήματος θέλω να πω, που αντιστέκεται στους «ρεαλιστές» του Σύριζα που βλέπουν μονάχα πότε θα ‘ρθει η ώρα να ορμήξουν, να γίνουν κυβέρνηση και τίποτα άλλο.

Παραμύθια λέει ο αποδυτηριάκιας. Ο Λαφαζάνης είναι «συνεταιράκι» του Τσίπρα. Το άλλοθι του αρχηγού. «Δεν είμαι Σαμαράς και Γιωργάκης εγώ, αν θέλετε να παίξετε μαζύ μου, θα πρέπει να με αβαντάρετε, να μην έχω πρόβλημα στο κόμμα με τους Λαφαζάνηδες» είναι το μήνυμα του Τσίπρα στους δανειστές.

Διαβάστε ακόμα:

Πακιστανός ο global Γιωργάκης